Gambar Kat Under Water World, Langkawi

| May 18, 2009 | 0 Comments
UNDER WATER WORLD LANGKAWI

“SAVE NATURE FOR FUTURE

Langkawi memang terkenal dengan banyak tempat menarik untuk di kunjungi. Antaranya seperti tempat membeli belah bebas cukai (Beli coklat dan pinggan mangkuk), tempat-tempat peringatan seperti Kota Mahsuri, dan juga Under Water World Langkawi yang diuruskan oleh Jabatan Taman Laut Malaysia salah sebuah jabatan bawah naungan Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar.

Kami petugas pemeran berpeluang untuk memasuki Taman Laut tersebut untuk melihat apa yang ada dalam Under Water World tersebut. Dan sebahagian gambar-gambar tersebut boleh kita kongsi bersama.

Obor-obor

Ikan penama ni. Besau gila siot…

Sebahagian dpd terumbu karang yang dipamerkan.

Peguin Afrika

Ni la suspek yang mempermainkan aku. Nak ambik gambar dia bukan main susah, kejap lari sana, kejap mai sini. Siot punya peguin. Naik nyampah aku. Last-last dapat juga aku amil..

Burung ni xleh cakap kuat-kuat, kena cakap lembut2 je. Apa kehel sensitif plak dia. Aku pi kat dia terus malas cakap. Aaaa..?

Bangau kot, lupa nak tgk info menatang ni…

Ikan Pari….

“Ni udang jugak, tapi xleh makan kot.. haha..” kata member aku.

Ni Naga Laut.. Nama Inggeris Dragon menda ntah.. Betul ke?


Buat arca lilin. RM10 satu.

Selamat Bercuti


Category: CUTI-CUTI MALAYSIA

Leave a Reply

Your email address will not be published.