MAHA 2010

| Dec 5, 2010 | 1 Comment
MAHA 2010 bakal menutup tirainya pada hari ni. Korang dah pegi ker? Eh..eh…takkan tak pergi lagi kot. Bukannya jauh. Dekat jer tu. Banyak benda menarik yang korang dapat lihat di sana. AmmBoi dan family sempat pergi sana hari minggu yang lepas. Tapi hari ni baru nak update post kan. Hehehe… Apa yang menariknya MAHA 2010?
Banyak perkara menarik kat sana. Cuma ammboi tak boleh nak ulas panjang lebar sebab ammboi sendiri pun dapat pegi kejap jer. Biasalah, ada baby adli yang baru berusia 2 bulan 2 minggu. Tu pun ramai yang terkejut ammboi sempat pegi jugak.

Ok. Tu jer n3 ammboi kali ni. Selamat ke MAHA 2010 semua.


Category: CUTI-CUTI MALAYSIA

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Luffy says:

    aku tak pergi lagi wei..dah r dekat je..xde mmbe aku nak ajak g..sume balik umah dah cuti sem..wuwuw

Leave a Reply

Your email address will not be published.