KOMEN PILIHAN MINGGU INI | MINGGU PERTAMA MAC 2011

KOMEN PILIHAN MINGGU INI | MINGGU PERTAMA MAC 2011

1 24

Salam 1Malaysia Semua
Seperti yang ammboi janjikan pada setiap nak masuk hujung minggu, ammboi akan memilih 3 komen yang ammboi rasa terbaik untuk dipaparkan dalam post kali ini. Komen lain jugak ammboi hargai, cuma bagi ammboi komen inilah yang ‘sesuai’ dengan pendapat juri sekalian (mak aii..macam ramai jer..hehe)
Jadi untuk tak mahu meleret panjang ammboi telah memilih komen dari :

Ms.Ann komen dalam FAZURA PAKAI PAYUDARA SILIKON | FAZURA BEDAH PAYUDARA | PORTAL OHBULAN.COM

Munna komen dalam POST MELEKAT SEHINGGA 25 MAC NI | BACA ARTIKEL BARU KAT BAWAH | BABY CORNER | AMEER ADLI JOIN CONTES…

deem komen dalam MOVIE MINGGU INI | SHAOLIN | DESPICABLE ME | GULLIVER’S TRAVELS

Terima kasih pada semua pengomen dalam blog ammboi yer. Tq bebanyak. Harap korang akan terus support blog ammboi.