SUBTITLES MOVIE | CARA DOWNLOAD SUBTITLES

SUBTITLES MOVIE | CARA DOWNLOAD SUBTITLES

3 609
Ada jugak yang bertanyakan pasal dimana mahu download subtittles ni. Biasalah, movie yang di download secara online gini memang jarang atau takde subtitles pun. Kalau bahasa inggeris mungkin boleh faham jugak jika takde subtitles kan. Kalau jepun. cina atau hindi? Macam mana?

Kalau ammboi, ada beberapa laman web yang menyediakan ruang untuk korang dapatkan subtitles secara percuma dan mudah. Contohnya seperti :
http://subscene.com/
Subscene – yang ni ammboi selalu guna. Bagi ammboi laman ni yang paling mudah dan senang dengan ketidak pandaian ammboi dalam bab it ni.. haha…
http://www.opensubtitles.org/
 
http://www.subtitleonline.com/
http://www.subtitlesource.org/
http://www.mysubtitles.org/
Mudah ajer, taip jer dalam kolum yang disediakan tajuk movie yang korang nak tu dan tekan search.. Kalau ada kat situ, maka keluarlah resultnya. Takde? try cari tempat lain pulak.
Ok, Sekian.