SUBTITLES MOVIE | CARA DOWNLOAD SUBTITLES

| 08/03/2011 | 4 Comments
Ada jugak yang bertanyakan pasal dimana mahu download subtittles ni. Biasalah, movie yang di download secara online gini memang jarang atau takde subtitles pun. Kalau bahasa inggeris mungkin boleh faham jugak jika takde subtitles kan. Kalau jepun. cina atau hindi? Macam mana?

Kalau ammboi, ada beberapa laman web yang menyediakan ruang untuk korang dapatkan subtitles secara percuma dan mudah. Contohnya seperti :

http://subscene.com/
Subscene – yang ni ammboi selalu guna. Bagi ammboi laman ni yang paling mudah dan senang dengan ketidak pandaian ammboi dalam bab it ni.. haha…
http://www.opensubtitles.org/
 
http://www.subtitleonline.com/
http://www.subtitlesource.org/
http://www.mysubtitles.org/
Mudah ajer, taip jer dalam kolum yang disediakan tajuk movie yang korang nak tu dan tekan search.. Kalau ada kat situ, maka keluarlah resultnya. Takde? try cari tempat lain pulak.
Ok, Sekian.

Category: ADMIN

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. srikandi cinta says:

    jom follow blog saya

  2. k2net says:

    nice sharing…
    visit me back…
    http://klik2net.blogspot.com/

  3. webpage says:

    Hello there I am so glad I found your web site, I
    really found you by mistake, while I was searching on Yahoo for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say kudos for a marvelous
    post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at the minute but I have book-marked it and
    also added in your RSS feeds, so when I have time I will
    be back to read a great deal more, Please do keep up the superb work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.