STREAMYX COMBO | ALAHAi CiK STREAMYX… KENAPA KO LEMBAB SANGAT?

STREAMYX COMBO | ALAHAi CiK STREAMYX… KENAPA KO LEMBAB SANGAT?

12 151
wangiangaharupalmabrand iklanmurah
Salam 1Malaysia Semua
3 hari ammboi tak tulis post baru. Hari sabtu dan ahad harapkan post autopublish jer. Tapi ammboi masih sempat blogwalking kan. Jejak korang ammboi tetap balas. Tapi…pada suatu hari, ammboi mula rasa internet kat rumah ammboi makin slow lah. Rasa dengan siput sedut (nak cover ayat siput babi takut melampau sangat) pun beliau lagi laju. Bayangkan, kejap connect, kejap jer dia putus. Pastu nak reconnection nya pula melampau punya susah. Apa kes ni?
Ammboi tahu, TM NET Streamyx Combo ni memang dah banyak berjasa pada ammboi dan keluarga sejak berpindah ke Putrajaya nih. Walaupun dengan harga RM60/month, ianya tetap mampu memberikan service terbaik (sebelum ini) dan sekarang ianya makin merudum. Sekarang tu ammboi boleh katakan dalam tempoh 2 -3 minggu ni la.
Apakah sebabnya heh?
Mungkin ker……
1. Tsunami kat Jepun nun ke? Khabarnya kabel rosak? Ada kena mengena dengan kereta kabel ke?
2. TM Net memang slow? yeke?
3. Ammboi dah terlampau blogwalking? Sampai overlimit? Kata UNLIMITED?
4. Ko lambat bayar ler ni… pakai nak laju….bayar lambat macam cipan…..Grrrr…..
p/s : mana jawapan korang untuk ammboi……? tolong jawab sikit.