MULA191014TAMAT190115
KLServer

PROTON PERSONA | YOUR DESERVE BETTER

| May 5, 2011
Anda semua sudah pasti ada kereta impian kan. Yela, kereta yang anda gila-gilakan sudah semestinya bukan calang-calang. Harganya pun bukan boleh beli kat pasar malam kan. Proton, nama besar yang semakib gah ke setiap pelusuk dunia. Kita selaku rakyat Malaysia sekurang-kurangnya perlu berbangga dengan produk kita. Jika memang tak mahu beli pun, produk yang dihasilkan Proton kini makin hebat dan berkualiti. Berjaya menepis segala kritikan, Proton mengorak langkah demi langkah untuk menghasilkan produk yang segalanya ‘mesra’ pengguna. Bagaimana dengan Proton Persona? Ada yang salah seorang peminatnya?

Proton Persona mempunyai ciri-ciri kereta sedan yang serba cukup. Keluasannya, keteguhannya, kecanggihannya, keanggunannya malah kemampuanya sudah pasti menggamit mata memandang dan jatuh hati padanya. Jika ammboi masih belum memiliki Gen 2 ni, sudah pasti ammboi juga turut menjadi pemilik Proton Persona yang elegan ni. Abaikan gosip-gosip liar yang bersawang dalam minda anda semua kerana Persona hari ini adalah lebih baik dari yang anda jangkakan.

Dapatkan maklumat lebih lanjut di SINI!

Tags:

Category: KERETA

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. elnino moona says:

    yeay~.. sy salah seorg pengguna pesona.. ngee..:)

  2. NasZ says:

    saya lebih pada perodua…huhu…

    PEREBUTAN … PART 4

  3. ammboi.blogspot says:

    @elnino moona ok ler tu.. boleh kongsi pengalaman bawak persona la…

  4. ammboi.blogspot says:

    @NasZ tepuk dada tanya selera kan.. masing2 ada pilihan sendiri.. ammboi pon ada kancil jgk.. terbaik dari segi penjimatan minyak..

  5. Abd Karim MJ says:

    Assalam…

    saya mmg stick to proton.. currently saya drive wira.. dan baru beli Persona for my wife..

    memang best drive persona, tapi keliru switch wiper dengan signal light – sbb dia opposite daripada wira.

    Connering mmg best, speed pon okey, stabil, petrol pon jimat lebih kurang wira jugak, space.. superb (luggage leh masuk banyak) tempat duduk pon selesa – (anak 2 orang jer) tapi pernah bawak 4 orang di belakang selesa ajer.

  6. shark says:

    proton pilihan familyku..
    skang pakai pesona elegan..
    terbaek..
    selesa dan nampk elegen model nie