LIVE STREAM MALAYSIA LAWAN ARSENAL

| 13/07/2011 | 5 Comments

SALAM 1MALAYSIA | Malam ini merupakan detik penuh bermakna skuad Malaysia. Walaupun cuma perlawanan persahabatan, namun pertembungan dengan jagoan seperti Arsenal perlu dimanfaatkan oleh seluruh warga Malaysia. Bukan senang kelab elit seperti Arsenal mahu datang ke Malaysia. Mengikut sumber yang ammboi dapat, perlawanan berkenaan akan disiarkan di Astro secara langsung melalui saluran 801 dan 817 kalau tak silap lah. Jadi pada sesiapa yang tidak berpeluang ke stadium tu bolehlah menonton dari rumah jer. Apa? tak ada Astro? Ooo..jangan risau. Amm ada menyediakan link LIVE STREAM MALAYSIA VS ARSENAL. Jadi anda bolehlah menonton kat blog amm ni yer. Tak pandai untuk menggunakan LIVE STREAM? Ok, amm ada menyediakan TUTORIAL LIVE STREAM. Baca kat sana yer. Selamat Menonton!


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: SUKAN

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. decader says:

    bro sokong mana?
    aku minat arsenal tp kalau lawan Malaysia mestilah sokong team Malaysia.
    Sorry ekk arsenal. hehehhe

  2. hafiz says:

    Kalau lwn team lain aku skg arsnal..kalau lwn msia, ofkosla malaysia..he.tq.dpt gakstream..kat astro pun xde..byr je mhl..huh! thanx…

Leave a Reply

Your email address will not be published.