MULA191014TAMAT190115
KLServer
jadualpialaaff2014

MALAYSIA LAWAN CHELSEA | KALAU TIADA SIARAN LANGSUNG JOM TENGOK LIVE STREAM LER..

| Jul 19, 2011

MALAYSIA LAWAN CHELSEA | Jika pihak penyiar ‘yang berkenaan’ tidak mahu menyiarkan siaran langsung, korang tak usahlah dok panik. Sekarang ini saluran online dah banyak. Boleh tonton sesuka hati nak pilih saluran mana pon. Saluran online LIVE STREAMING PERLAWANAN MALAYSIA LAWAN CHELSEA pasti akan menjadi tumpuan ramai sekiranya tiada siaran langsung dibuat. Bukan susah pon, ikut tutorial yang ammboi berikan, semudah abc korang dah boleh lihat live stream perlawanan Malaysia vs Chelsea. Biasanya ok sahaja. Kalau ada tersekat-sekat tu bergantung pada prestasi internet anda.

ini contoh perlawanan live stream – Malaysia vs Arsenal – kualiti gambar ok!

Perlawanan Malaysia lawan Chelsea akan berlangsung pada 21 Julai ini di Stadium Nasional Bukit Jalil. Ia merupakan perlawanan ketiga Malaysia dalam Siri Jelajah Asia 2011. Sebelum ini Malaysia telah bertemu dengan Arsenal dan Liverpool. Kedua-dua perlawanan ini diwakili oleh pasukan senior negara dan mereka telah tumpas 0-4 dan 3-6. Untuk perlawanan Malaysia vs Chelsea pula, pasukan bawah 23 tahun negara atau Harimau Muda A akan menggalas cabaran tersebut. Turut memperkuatkan Harimau Muda A adalah 9 pemain senior yang telah dipanggil oleh Ong Kim Swee.


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: SUKAN

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. shida says:

    ada x yg delay punya..shida xdpt tgk la..sbb ngah keje balik kul10 huhu..

  2. mrs.yie says:

    lawan chelsea la pulak..harap2 seri la..hehehe :)

    • ammboi says:

      hehehe.. jangan risau kak..
      amm yakin skuad harimau muda A dan beberapa tonggak senior akan bermain sehabisan utk membuktikan mereka lebih hebat dpd skuad senior yang lepas..

      • mrs.yie says:

        tapi akak kurang yakin ngan skuad senior tu..tenaga kurang dah tu..maklumlah dah berusia,mungkin semuanya dah ada isteri..faham2 dah la..haha

  3. ZouL says:

    tapi kalau internet slow macam mana?mau sekat2 gak la ye…hehe

  4. muse says:

    ade live ni hehe