HIGHLIGHT MALAYSIA VS CHELSEA | VIDEO GOL JARINGAN DROGBA

| 21/07/2011 | 3 Comments

HIGHLIGHT MALAYSIA VS CHELSEA | Keputusan 0 – 1 nyata memuaskan hati banyak pihak. Tidaklah seperti kekalahan skuad senior kepada Arsenal 4 – 0 dan kemudian kalah 6 – 3 kepada Liverpool, pertahanan Pilihan Malaysia kali ini tampak lebih mantap dan berkesan.

Namun demikian, masih ada bisik-bisik mengatakan Chelsea main-main jer tu. Jika anda salah seorang dari mereka yang terlepas menonton Siaran Langsung Malaysia vs Chelsea dan juga terlepas menonton Live Stream yang disediakan, anda boleh menonton rakaman video highlight perlawanan berkenaan. Ammboi ada menyediakan link ke laman yang menyediakan Video Highlight Malaysia VS Chelsea dibawah.

LINK VIDEO HIGHLIGHT | VIDEO JARINGAN GOL DROGBA


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: SUKAN

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. mrs.yie says:

    yeke corak permainan chelsea main2 je?huhu..kalau dah menang tipis tu macam2 la peminat chelsea boleh cakap kan?hehe.. ­čÖé

  2. aizat says:

    tak sempat tgk game smlm,huhu

  3. kimz says:

    ape2 pun..malaysia terbaik malam tadi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.