CARA MENONTON LIVE STREAMING MALAYSIA VS SINGAPORE | MALAYSIA VS SINGAPURA |...

CARA MENONTON LIVE STREAMING MALAYSIA VS SINGAPORE | MALAYSIA VS SINGAPURA | 28 JULAI 2011

2 66

CARA MENONTON LIVE STREAMING MALAYSIA VS SINGAPORE | MALAYSIA VS SINGAPURA | 28 JULAI 2011 | Masih adakah sesiapa yang keliru atau sukar untuk menonton secara Live Stream perlawanan bolasepak? Ammboi ada menerima beberapa rungutan dari chatbox yang menyatakan mereka tidak tahu dimana mahu ‘setting’ atau buka Live Stream berkenaan. Ok, jika anda belum tahu teruskan membaca, kalau sudah tahu abaikan post ni. Untuk perlawanan MALAYSIA VS SINGAPORE | MALAYSIA VS SINGAPURA malam ini, blog ammboi ada menyediakan link ke LIVE STREAMING MALAYSIA VS SINGAPORE | MALAYSIA VS SINGAPURA. Jadi disini ammboi cuma nak ceritakan sekali lagi bagaimana mahu membuka link video live stream berkenaan. Caranya adalah : |BACA DIBAWAH|

1. Buka PAGE > Bola LIVE Stream diatas.

2. Pastikan anda SET dahulu timezone, kita di Malaysia GMT +8. (Gambar 1 – No 1)

3. Tengok senarai perlawanan ada ke tak, Malaysia – Singapore ada kan… (Gambar 1 – No 2)

4. Klik VIDEO yang kat sebelah kanan tu (Gambar 2 – No 3)

5. Senarai LINK VIDEO akan keluar kat bawah. Untuk tutorial ini, senarainya belum terpamer lagi sebab biasanya akan ada 2jam sebelum perlawanan. (Gambar 2 – No 4).

6. Tunggu video berkenaan load. Pasti ada punya. Selamat Menonton.

p/s : jika tak boleh jugak mungkin codec video anda bermasalah atau line internet anda slow.