MULA191014TAMAT190115
KLServer

LAGU RAYA UPIN DAN IPIN | SUASANA DI HARI RAYA | LAGU RAYA PILIHAN AMMBOI

| Aug 21, 2011

LAGU RAYA UPIN DAN IPIN | SUASANA DI HARI RAYA | LAGU RAYA PILIHAN AMMBOI | Raya dah tak lama dah. Tinggal dalam seminggu jer lagi Ramadan akan berakhir dan Syawal bakal menjelang tiba. Mungkin suasana raya alam dewasa ni tak sehangat masa kecik-kecik dulu. Namun bagi sikecil, mereka tahu apa itu erti raya. Raya memang seronok kata mereka. Adli yang baru 11 bulan pon menari-nari girang mendengar lagu raya. Apatah lagi jika ammboi pasangkan Lagu Raya Upin dan IpinSuasana Di Hari Raya ni.

LAGU RAYA UPIN DAN IPIN – SUASANA DI HARI RAYA


Tags: , , , , , , , , ,

Category: ADMIN

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. mrs.yie says:

    hehe..penyanyi tu pun cute je am..siap ada gigi arnab tu.. :) selamat hari raya am..maaf kalau ada terkasar bahasa dalam entri mahupun kat shoutbox.. :) kalau ada,jangan simpan dalam hati..

  2. caliph says:

    nk wish jgak kt sini.. selamat hari raya, maaf zahir batin.. lagi satu, salam merdeka amm :)

  3. chokichoki says:

    penyanyi die comel .

    suke suke suke

    :)

  4. mama tunz says:

    sama dgn amm tu mean??amm pun suker ke atau sama comei dgn amm????hihiiii..sori gurau jerk…selamat hari raya!!!

  5. Selamat Hari Raya…
    Upin dan Ipin pernah datang ke semarang Indonesia dan anak saya suka sekali sama upin dan ipin

  6. miezaniera says:

    comei comei comei… bukan budak2 je suke ngn upin ipin ni..mak budak pn ramai yg suke hehehe
    selamat hari raya amm ~

  7. Selamat Hari Raya semua,

    maaf andai ade terkasar bahasa dalam komen dan shoutbox…

  8. suarapeople says:

    selamat hari raya!

    heran suara budak tu..betul2 cam kartun.heeeee

  9. Huzaifah says:

    Memang comel lagu ni hehe…

  10. Izzuan says:

    comel suara dia….

  11. durian tembaga satu says:

    seronok dgr lagu Edisi raya ni…wpun d putarkan bukan time raya…suara penyanyi pun sedap belaka..tahniah buat adik ni yer..sapa pulak namanya tak tau pulak…