SELANGOR VS SINGAPURA 1 OKTOBER 2011 | PIALA SULTAN SELANGOR 2011

| 07/09/2011 | 3 Comments

SELANGOR VS SINGAPURA 1 OKTOBER 2011 | PIALA SULTAN SELANGOR 2011 | Piala Sultan Selangor 2011 merupakan Edisi ke-10 Piala Sultan Selangor kali ini turut diadakan sempena meraikan ulang tahun ke-10 pemerintahan Sultan Sharafuddin Idris Shah. Skuad Selangor akan diperkuatkan dengan penyerang kebangsaan Safee Sali dan dua pemain import antarabangsa dijangka menjadi taruhan pasukan Selangor vs Singapura pada Piala Sultan Selangor, 1 Oktober 2011 ini di Stadium Shah Alam.

Pihak yang berkenaan akan meminta izin daripada Persatuan Bolasepak Selangor (FAS) untuk membawa pulang Safee dari Kelab Pelita Jaya, Indonesia bagi mengukuhkan kekuatan The Red Giants itu dan mereka juga telah mengenal pasti dua orang pemain antarabangsa yang pernah beraksi dalam Liga Perdana Inggeris dan akan membuat pengumuman mengenai perkara itu setelah mendapat persetujuan bertulis daripada mereka. Kekuatan pemain berkenaan amat diperlukan untuk membawa pulang piala berprestij ini ke Selangor yang kali terakhir Selangor menjuarai kejohanan itu adalah pada 2008.

KEPUTUSAN SELANGOR VS SINGAPURA ADA DISINI


Tags: , , , , , , , , , ,

Category: SUKAN

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Huzaifah says:

    Selangor menang ni. Aku yakin sebab Safee Sali ada. Dia baru balik dari pertapaan di Cardiff City dan dia mesti nak show off hehe…

  2. wow..harap selangor menang

  3. yanti says:

    tiket untuk kanak-kanak bawah 12 tahun dikenakan bayaran or not untuk piala sultan selangor?

Leave a Reply

Your email address will not be published.