MULA191014TAMAT190115
KLServer

CONTEST AMMBOI DOT COM BERWAJAH BARU?

| Oct 5, 2011

CONTEST AMMBOI DOT COM BERWAJAH BARU? | Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia Semua. Pagi yang ceria, pagi yang gembira ni ammboi terlebih dahulu nak memohon ampun sebab tak sempat balas jejak semalam. Korang pun ammboi agak dah tahu sebabnya kan. Blog ammboi mengalami sedikit masalah teknikal semalam. Selepas puas bergodek-godek dengan NetKL dan akhirnya ammboi menemui jalan terbaik untuk mengatasi masalah berkenaan. Terima kasih NetKL yer terutama stafnya yang bernama Liza tu.

Alhamdulillah, wajah baru ini nampaknya selesa sedikit dan loadnya pun masih ok lagi walaupun user onlinenya mencecah 100 orang semalam. Kira stabil la. Masalah yang berpunca dari beberapa plugin yang tak stabil dan kemungkinan juga disebabkan theme lama yang berat sangat loadnya. Jadi pada anda yang baru berjinak-jinak dengan SelfHosting ni cubalah gunakan plugin dan theme yang sesuai.

Kali ini ammboi rasa nak buat kontest sempena menghargai jasa korang yang sukar ammboi nak balas dengan harta benda ni. Jadi kalau korang sudi tolonglah kasi idea ataupun konsep kontest berkenaan. Ammboi nak yang paling mudah dan simple sahaja. Sebab hadiahnya pon simple jer. Tak mampu ammboi nak kasi tahap kaw kaw! hahaha..

Ganjaran pada idea atau konsep yang terpilih – ammboi akan letak link korang sekali dalam kontest berkenaan. Contohnya – Idea Konsep : Sumbangan XXX Dot Com. Macam tu la kiranya. Tarikh tutup untuk korang sumbangkan idea dan konsep berkenaan adalah hari Ahad ( 9/10/2011 ). Sudi-sudikanlah beri sumbangan idea korang yer.

P/s : Ops…ammboi nak kasi sedikit bayangan hadiah kontest yang bakal dianjurkan nanti. Rupanya berbentuk selfhosting setahun dan nilainya akan ammboi umumkan kemudian.


Tags: , , , , , , , , ,

Category: ADMIN

Comments (21)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. mrs.yie says:

    idea?ermmmmmm….buat contest hasil gambar paling kreatif bila sudah di edit..hehehe :)

  2. puanbee says:

    syarat tak mau panjang2 tu je penting heheh , buat contest gambar kreatif ok gak..

  3. puteri kasih says:

    wah blog dah berubah wajah :)

    nak idea ek..erm kena fikir dulu ni..

  4. fifi says:

    emmm buat contes blog terkemas tercantik ke?

  5. Huzaifah says:

    Simple2 dah la bro..ehehhe..

  6. caliph says:

    wt syarat contest yg simple2 supaya ramai org mudah join.. klau idea, wt contest en3 paling skema, hukk…

  7. danish says:

    Salam. Nak cuba jugaklah dalam kontest

  8. ArauBlogger says:

    Assalaamualaikum…saya nak bagi idea ada satu theme wordpress yang dinamik ….contohnya dalam blog saya yang terbengkalai ni http://www.gajiharihari.com…theme dia memang best … orangeSimpleScheme Magazine by WPThemeDesigner.com download yang free bro..selamat mencuba

  9. ArauBlogger says:

    Sorry bro …. theme yang saya kata tu kat sini http://www.gajiharihari.com

  10. NURULHANIF says:

    sy pun nak join.. nati bgthu yea.. hehe..

  11. alongxp says:

    dah berpuluh kali dtg sini,br hari ni aku ada mood nk main follow2 nih.. skali nombo 1551 lak,lawa kan nombo tu?hehehe

Semak Gaji Online ePanyata Gaji Fashion Bop - Professional China wholesale agency