CONTEST AMMBOI DOT COM BERWAJAH BARU?

CONTEST AMMBOI DOT COM BERWAJAH BARU?

21 52

CONTEST AMMBOI DOT COM BERWAJAH BARU? | Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia Semua. Pagi yang ceria, pagi yang gembira ni ammboi terlebih dahulu nak memohon ampun sebab tak sempat balas jejak semalam. Korang pun ammboi agak dah tahu sebabnya kan. Blog ammboi mengalami sedikit masalah teknikal semalam. Selepas puas bergodek-godek dengan NetKL dan akhirnya ammboi menemui jalan terbaik untuk mengatasi masalah berkenaan. Terima kasih NetKL yer terutama stafnya yang bernama Liza tu.

Alhamdulillah, wajah baru ini nampaknya selesa sedikit dan loadnya pun masih ok lagi walaupun user onlinenya mencecah 100 orang semalam. Kira stabil la. Masalah yang berpunca dari beberapa plugin yang tak stabil dan kemungkinan juga disebabkan theme lama yang berat sangat loadnya. Jadi pada anda yang baru berjinak-jinak dengan SelfHosting ni cubalah gunakan plugin dan theme yang sesuai.

Kali ini ammboi rasa nak buat kontest sempena menghargai jasa korang yang sukar ammboi nak balas dengan harta benda ni. Jadi kalau korang sudi tolonglah kasi idea ataupun konsep kontest berkenaan. Ammboi nak yang paling mudah dan simple sahaja. Sebab hadiahnya pon simple jer. Tak mampu ammboi nak kasi tahap kaw kaw! hahaha..

Ganjaran pada idea atau konsep yang terpilih – ammboi akan letak link korang sekali dalam kontest berkenaan. Contohnya – Idea Konsep : Sumbangan XXX Dot Com. Macam tu la kiranya. Tarikh tutup untuk korang sumbangkan idea dan konsep berkenaan adalah hari Ahad ( 9/10/2011 ). Sudi-sudikanlah beri sumbangan idea korang yer.

P/s : Ops…ammboi nak kasi sedikit bayangan hadiah kontest yang bakal dianjurkan nanti. Rupanya berbentuk selfhosting setahun dan nilainya akan ammboi umumkan kemudian.