MULA191014TAMAT190115
KLServer

PEMENANG CONTEST KAKI BLOG AMMBOI DOT COM

| Oct 23, 2011

PEMENANG CONTEST KAKI BLOG AMMBOI DOT COM | Salam 1Malaysia Semua. Hari ini seperti yang dijanjikan, ammboi akan umumkan Pemenang Contest Kaki Blog Ammboi Dot Com. Biasalah kontest sulung, banyak kelemahan yang masih perlu diperbaiki. Ammboi harap korang terima seadannya jela yer. Pada yang menyertai ammboi ucapkan ribuan terima kasih. Nantikan ganjaran misteri untuk semua peserta yang sudi join yer. Berikut merupakan kiraan undian Contest Kaki Blog Ammboi Dot Com.

KAEDAH PENGIRAAN

Peserta = Jumlah Undian Komen + Undian Gambar Facebook

JUARA!

  1. Polskahakrew = 5 + 214 = 219 (Hadiah Utama : Pakej Hosting + Domain Large Biz (NetKL) Bernilai RM450 selama setahun)
  2. Harradzani = 2 + 210 = 212 (Tempat Pertama : Pakej Hosting + Domain MySilver (NetKL) Bernilai RM60 selama setahun)
  3. Nurul Hanif = 1 + 108 = 109 (Topup RM10)
  4. Rafinamimi = 1 + 49 = 50 (Topup RM10)
  5. AbgTeror = 1 + 22 = 23 (Topup RM10)
  6. Ammar Tuttu = 0 + 18 = 18 (Topup RM10)
  7. Caliph = 0 + 10 = 10

Peringatan : Segala hadiah mestilah dituntut dalam tempoh 3 hari selepas pemenang diumumkan, jika tiada apa-apa tuntutan dari pemenang berkenaan maka hadiahnya dibatalkan dan pemenang lain bakal ditentukan oleh admin. Hadiah tidak boleh ditukarkan dengan wang tunai atau produk/barangan lain. Segala keputusan adalah muktamad dan segala bantahan atau protes tidak akan dilayan. Pemenang Hadiah Utama dan Tempat Pertama dikehendai emailkan butiran diri seperti Nama, No IC, No Tel, Alamat ke amri0868@gmail.com manakala hadiah saguhati juga perlu emailkan butiran diri dan no tel untuk tindakan admin. Sekian. Harap Maklum.


Tags: ,

Category: ADMIN

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. yeeaaaahhhhh,,,,,……akhirnya..berjaya jugaks…terima kasih kepada kepada krew2 yang terlibat..mereka yang menyokong dan sesiapa juga yang sudi tolong like…tanpa anda,aku x kan menang kontest yang.. menarik ni…jutaan terima kasih

  2. nurulhanif says:

    terima kasih en ammboi.. No 3 pun jd la.

  3. Huzaifah says:

    tahniah kepada semua pemenang!

  4. puteri kasih says:

    wah tahniah kepada semua pemenang :)

  5. caliph says:

    congratz kpd semua pemenang :)

  6. Kaio Dot My says:

    fuuhh. tahniah la pemenang 1st tu. pasni boleh la blog dia hosting sendiri. ekhem2.

  7. mrs.yie says:

    thanks am..dapat topup pun jadi la..ekeke :)