SENARAI LENGKAP SKUAD KELANTAN 2012 DIUMUMKAN 8 NOVEMBER 2011 INI

| Nov 6, 2011 | 0 Comments

SENARAI LENGKAP SKUAD KELANTAN 2012 DIUMUMKAN 8 NOVEMBER 2011 INI | Salam 1Malaysia Semua. Semoga sihat-sihat hendaknya. Sebelum itu ammboi nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha. Jangan makan sesedap rasa jer daging tu kan tak pasal-pasal dapat penyakit pula. Satu lagi ammboi nak maklumkan, internet ammboi kat kampung ni terhad sangat. Ammboi hanya sempat buat post slow-slow dan jika nak balas jejak tu ammboi rasa susah sikit. Harap sahabat semua memahami yer.

Terus ke tajuk, barisan lengkap Skuad Kelantan 2012 akan diumumkan 8 November 2011 ini. Mungkin akan berlaku kejutan sikit pada barisan pemain. Dengar cerita terbaru, Norfarhan, Indra dan Azizi akan kembali menyarung jersi Kelantan musim hadapan. Entah ler, ammboi pun pening ntah betul atau tidak. Mereka bertiga ni pun dikaitkan dengan pasukan ATM. Apapun kita tunggu dan lihat sajalah apa yang akan diumumkan oleh Presiden Kafa, Tan Sri Annuar Musa kita tu.

P/S : KERAJAAN KELANTAN TELAH MENYUMBANGKAN RM84,000 UNTUK SKUAD KELANTAN DAN JUGA SUMBANGAN PERIBADI MENTERI BESAR KELANTAN SEBANYAK RM1,000. SEMOGA DENGAN BANTUAN KEWANGAN BERKENAAN AKAN MEMBANTU MENINGKATKAN LAGI SEMANGAT DAN MORAL SKUAD KELANTAN.


Tags: , , , , , ,

Category: SUKAN, THE RED WARRIORS NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.