SEMAK KEPUTUSAN PEPERIKSAAN ONLINE | UPSR | PMR | SPM | SEMAKAN ONLINE

| 15/11/2011 | 107 Comments

SEMAK KEPUTUSAN PEPERIKSAAN ONLINE | UPSR | PMR | SPM | SEMAKAN ONLINE | Untuk pengetahuan semua, anda kini boleh membuat Semakan Secara Online Keputusan Peperiksaan UPSR, PMR, dan SPM

Semak keputusan peperiksaan online UPSR PMR SPM | Anda hanya perlu mengikut beberapa langkah mudah untuk menyemak keputusan peperiksaan tersebut. SAPS telah menyediakan satu lagi kemudahan yang membolehkan pihak ibubapa melihat prestasi pencapaian anak mereka.

Sila klik menu pilihan di sebelah kiri dan masukkan ID pelajar di laman web SAPS, pilih jenis peperiksaan dan jenis laporan.

  1. Pergi ke laman web SAPS, saps.moe.gov.my
  2. Klik butang Semakan Ibu Bapa yang bewarna merah.
  3. Masukkan Nombor Kad Pengenalan atau Sijil Surat Beranak dan pilih sama ada Sekolah Rendah atau Sekolah Menengah dan seterusnya klik butang Semak Laporan.

UPDATE: BUAT MASA INI TIADA SEMAKAN ONLINE KEPUTUSAN PEPERIKSAAN. APA YANG AMMBOI TAHU, KEPADA ADIK-ADIK YANG MAHU BUAT SEMAKAN KEPUTUSAN UPSR, ANDA BOLEH GUNA KAEDAH SMS. CARANYA SEPERTI DIBAWAH. INFO LANJUT BOLEH KE SINI: SEMAK KEPUTUSAN UPSR SMS

semakan sms upsr 2014

BAWAH : CARA SEMAK KEPUTUSAN UPSR SMS 2015 [KEMASKINI NOV 2015]

SEMAK KEPUTUSAN PEPERIKSAAN ONLINE UPSR PMR SPM SEMAKAN ONLINE

TAHNIAH KEPADA YANG BERJAYA. YANG DAPAT KURANG TU BOLEH USAHA LAGI. JANGAN PUTUS ADA.

Panduan Ringkas Semak Keputusan SPM 2015! Dimaklumkan bahawa calon yang menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia 2015 boleh menyemak Keputusan Sijil Pelajaran Malaysia 2015 yang telah dikeluarkan pada hari ini iaitu Khamis, 3 Mac 2016. Anda boleh klik sini untuk cara semakan secara online dan sms : SEMAK KEPUTUSAN SPM 2015 ONLINE DAN SMS


Tags: , , , , , , , , ,

Category: PENDIDIKAN DAN KERJAYA

Comments (107)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Cannabis Stocks | 31/03/2017
  1. Diana Wah says:

    Car a semak keputusan SPM tahun 1998 online

  2. rener bin adim says:

    saya nak tengok result pmr tahun 1998

  3. kevin raj says:

    1244

  4. Chrivilla Denise says:

    Cara semak keputusan spm 2008- 1991

  5. CAROLY says:

    nak tahu macamana nak ambil keputusan spm secara online tahun 2008

  6. Anonymous says:

    keputusan dalam matapelajaran

  7. junaidah says:

    Saya punya keputusan upsr 1B 1E 1C 2D SAYA tak berapa pandai macam budak lain dorang pandai Saya x????????????

  8. junaidah says:

    INI kalau sape sape baca terutama nadira aku nak cakap kenapa kau tukar no ton kau sampai hati kau sekurang-kurang nya bagi lah tahu yang kau nak tukar nombor kalau tak boleh suruh orang yang boleh y tolong ITU pun Susah ke nur nadira BT roslan kawan jun bedah kau???

  9. nurul jannah says:

    Saya dapat keputusan upsr 3b 2c

  10. Bru nk jwp periksalah…doakan lah saya ….sekurang2nya luls tk pon lima A….sya mngsa terakhir upsr 2015…..????????????

  11. baiduri says:

    Syukur….dpt 4A pon dh bagus….

  12. vinohini sangkaran says:

    I will get 7A in upar

  13. vinohini sangkaran says:

    I will pray to result

  14. Nurshafikah says:

    Nth

  15. MUHAMMAD ARIF DANIAL BIN MOHD FATHI says:

    UPSR

  16. MUHAMMAD ARIF DANIAL BIN MOHD FATHI says:

    Saye nak tahu keputusan upsr saye .

  17. MOHD AIMAN says:

    4b 1c

  18. Princess kpop dania says:

    Alhamdullilah..saya dapat result upsr straight A.. syukur.. ITS mean i got 5a..yayy!!

  19. EXO + GOT7 + SEVENTEEN FANS NRN says:

    Saya dapat 4A 1B walaupun sekolah kat pendalaman.

  20. edward eli ak gudang says:

    Keputusan UPSR 2001 sk bandaran sibu no2

  21. Dayah says:

    Saya nak tahu keputusan PMR 2005

  22. Atiqah says:

    Assalamualaikum ..
    Sy nk check peratusan markah UPSR sy.. Yg sy tau sy dpt 4A 1B ..
    Sy xfhm dkt part nk message tuh.. Yg tulis ” UPSR AZ1211221 “..
    boleh x bgthu nombor ape tuh??

  23. syafiqa maysarah says:

    Salam. Kalau nak check keptusan pmr tahun 1998 mcm mna ye? Penting. Tlg please.

  24. Masitah says:

    Pmr n spm sy hilang…sy ingat nk tgk copy asal..?tahun 2009

  25. sangkuriang ak peran says:

    sijil spm saya hilang saya nak tengok copy asal pada tahun 2008

  26. Sy nk semak keputusan pmr sy 2003,cam mne erk? Smk.lohan.ranau.sabah..

  27. Anonymous says:

    fnbdkf

  28. BABI says:

    NI SEMUA BAHALOL

  29. NUR ZULAIKA BINTI JUMLAN says:

    sye nk çek kertas peperiksaan .mcm mne?

  30. izah says:

    saya belum ambil lgi result ori spm 2005 kat sklh..msih ada kena simapn kh tu result kalu saya ambil..?

  31. Luni Impok says:

    nak tahu keputusan pmr tahun 2005 macamana ye??

  32. waniey says:

    tahun 2010 tak boleh tengok ke .

  33. value says:

    Upsr 6a amin

  34. idham edryzal izwan bin nurul fatli says:

    no comment

  35. murni says:

    kalau terlupa angka giliran macam mna… saya nak cek UPSR(2008)& PMR(2011)

  36. ANDREW TINGANG LANI says:

    I’m Andrew Tingang Lani, I/C 780227135605, i would like to check my UPSR and PMR result.Can reply throught my hp 0138492201(mesej), or via my email sunstars1978@gmail.com

  37. bassyirah says:

    macam mana nak semak keputusan pmr 2012 secara online ?

  38. Anonymous says:

    Richod bin akim i/c 861022-49-6639 sya nak semak kputusan upsr 1998

  39. Ahmad imran b othman says:

    Sijil pmr hilang angka giliran pn da lupe daa…

  40. Anonymous says:

    Saye nak semak pmr 2012.. Angka giliran pon lupe..

  41. saya nk menyemak keputusan upsr saya

  42. vino says:

    hey i am 4a 3b

  43. yessamma a/p maruthamuthu says:

    saya nak tahu keputusan upsr 2006

  44. Anonymous says:

    Nk tahu result upsr???

  45. SAYABUDAKDARJAHENAM says:

    bohong! laman web lain ada online! tak dapat takyah cakap takde keputusan lagi! aku dah dapat keputusan dah ponnnnn!

  46. ali imran says:

    wwwwwwwwwooooooooooooooooooooooooiiiiiiiii

  47. ali imran says:

    assalamualaikum

  48. Dila nawai dila says:

    Saya nak tahu sijil spm tahunDil 1999

  49. rios says:

    sijil spm no kad pengenalan salah, bagaimana cara nak betulkan balik no kad pengenalan tu

  50. Muhammad Enddy says:

    Assalamualaikum, salam 1 malaysia. nak tanya, mula-mula duduk spm sya fail BM. pastu ambil BM julai alhamdulilah cukup-cukup makan. saya layak dapat sijil spm tak? mcm mana? terima kasih.

  51. eyun says:

    . result PMR saya hilang.macam mana saya nak daPatkan salinan asal balik .. Please helP .

  52. hong yen mei says:

    Saya nak ambil balik keoutusan spm saya tahun 2002

  53. kopi says:

    cara nak cek keputusan ujian ke2 upsr

  54. ammar nazhan says:

    Ammarnazhan

  55. Azeem says:

    Saya nak tahu bila tarikh keputusan SPM 2000 keluar? Sapa ingat? Mohon bantuan.

  56. Boey Chen Chen says:

    Saya nak check balik keputusan PMR tahun 1999 ..sudah hilang.. Mcm mana saya boleh check dan ambil sijil saya.. Tq

  57. Wahab says:

    Saya nak tahu keputusan son tahun 2008

  58. Wahab says:

    Saya nak tahu keputusan spm tahun 2008

  59. siti amera binti roslee says:

    nak chek kptusan pmr 2008

  60. mya aimhae says:

    macam mana nak check keptusan pmr 2004

  61. mohd zainul ariffin bin khairi says:

    macam mana nak check keputusan pmr 2012?

  62. SherryJustin says:

    mcm mne nak check keputusan pmr 2012?? please, urgent

  63. Murugamah a/p ramachandran says:

    Tolong reply me

Leave a Reply

Your email address will not be published.