SIARAN LANGSUNG PERLAWANAN BOLA SEPAK MALAYSIA LAWAN INDONESIA 17 NOVEMBER 2011

| 17/11/2011 | 1 Comment

SIARAN LANGSUNG PERLAWANAN BOLA SEPAK MALAYSIA LAWAN INDONESIA 17 NOVEMBER 2011 | Malam ini akan berlangsungnya Perlawanan Peringkat Kumpulan A Bola Sepak Sukan Sea Indonesia 2011 antara Malaysia vs Indonesia. Perlawanan hidup mati untuk Malaysia sekiranya Singapura menang keatas Thailand dengan jaringan besar, dan skuad negara cuma perlu mencatatkan keputusan seri untuk mara secara pungutan mata.

Apapun, dalam bola sepak segalanya boleh berlaku. Skuad negara tidak seharusnya memandang mudah perlawanan ini walau selesa dengan pungutan 7 mata dari 3 perlawanan, yang mana Singapura kini memiliki 4 mata. Indonesia yang sah mara ke peringkat Separuh Akhir Bola Sepak Sukan Sea Indonesia 2011, dikhabarkan akan menurunkan barisan keduanya untuk menentang Malaysia malam ini. Peluang ini seharusnya digunakan sebaiknya skuad negara untuk memadamkan ego Indonesia.

Siaran Langsung Perlawanan Malaysia vs Indonesia 17 November 2011 akan disiarkan di Astro Arena 801, TV1 dan juga TV3. Ammboi akan update Keputusan Semasa | Terkini Perlawanan Malaysia vs Indonesia 17 November 2011 dari masa ke semasa jika tiada masalah. Keputusan Penuh Perlawanan Malaysia vs Indonesia 17 November 2011 akan ammboi post apabila perlawanan tamat beserta Video Gol Perlawanan Malaysia vs Indonesia 17 November 2011.

SUMBER GAMBAR : EDIT DARI FACEBOOK SINAR HARIAN


Tags: , , , , , ,

Category: SUKAN

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Thankfully you just read a properly informative write-up that gave
    you great insights into the remarkable game
    of soccer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.