- Advertisement -

SINOPSIS DAN MOVIE TRAILERS HANTU DALAM BOTOL KICAP | Hantu Dalam Botol Kicap mengisahkan Aminah dan suaminya, Hussin pulang ke kampung bersama tiga orang anak mereka, Azri, Epul dan Rina. Aminah ingin meminta ibunya, Nek Temah menjaga ketiga-tiga anaknya . Nek Temah merupakan seorang dukun dikampungnya. Hari pertama tiga beradik itu di rumah Nek Temah, mereka diberitahu tentang pantang larang di rumah tersebut. Pertama, mereka tidak boleh keluar rumah selepas maghrib dan kedua, mereka tidak boleh masuk bilik misteri yang diikat selempang merah. Ketika Nek Temah keluar mengubat, Epul terpandang bilik yang diikat selempang merah dan kedengaran bunyi botol berlaga dari dalamnya dan hendak cuba membuka pintu tersebut tetapi terhalang kerana Nek Temah berdiri di belakangnya.

Pada suatu hari, Nek Temah menyuruh cucu-cucunya menangkap, mencabut bulu dan menyembelih ayam. Nek Temah ingin mengajar mereka agar bekerjasama dan akhirnya mereka berjaya menyempurnakan tugasan tersebut. Semasa makan, Rina teringin untuk makan nasi bersama kicap. Epul mencadangkan agar mereka membuka pintu misteri tersebut. Ketika pintu terbuka, tangan Rina luka dan Epul menggunakan kain pengikat botol untuk membalut tangan kakaknya.Seekor hantu terlepas dan hampir mencekik Rina tetapi disergah oleh Nek Temah.

- Advertisement -

PENGARAH DAN BARISAN PELAKON HANTU DALAM BOTOL KICAP | Azhari Zain merupakan pengarah ini dan barisan pelakon dalam filem ini terdiri daripada Mon Ryanti, Mikael Andre, Zalif Sidek, Wawa Zainal, Epy Raja Lawak, Azrul Anwar, Wak Dee, Maimon Mutalib dan Angah Raja Lawak.

MOVIE TRAILERS HANTU DALAM BOTOL KICAP

DOWNLOAD HANTU DALAM BOTOL KICAP | SABAR AKAN DIMASUKKAN LINK KEMUDIAN!


3 COMMENTS

  1. […] SUMBER nuffnang_bid = "868289c6ca815c65c2551438eb6791f1"; window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: "265086826857294", xfbml: true}); FB.Event.subscribe('comment.create', function(response) { }); }; (function() { var e = document.createElement('script'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/en_US/all.js'; document.getElementById('fb-root').appendChild(e); }()); Related Posts via CategoriesDOWNLOAD FULL MOVIE DATIN GHAIRAH DAN SINOPSISDOWNLOAD FULL OMBAK RINDU DAN SINOPSISDOWNLOAD SONGLAP FULL MOVIE DAN SINOPSISDOWNLOAD PAPA I LOVE YOU FULL MOVIE DAN SINOPSISSINOPSIS FILEM SONGLAPFILEM OMBAK RINDU MENCECAH KUTIPAN 4 JUTA SELEPAS 4 HARI TAYANGANREVIEW FILEM 1911 : FILEM KE 100 JACKIE CHANFILEM THE SORCERER AND THE WHITE SNAKESHUIB SEPAH BERLAKON DALAM FILEM ‘MAN SEWEL DATANG KL’SINOPSIS FILEM BINI-BINIKU GANGSTER adv_username = "rafinamimi"; adv_gid = "rafinamimi_default"; adtype = "336×280"; Posted in: filem   Tags: botol kicap, cerita hantu dalam botol kicap, download filem hantu dalam botol kicap, download free hantu dalam botol kicap, download percuma hantu dalam botol kicap, filem hantu dalam botol kicap, hantu dalam botol kicap, movie hantu dalam botol kicap, muat turun hantu dalam botol kicap, sinopsis filem hantu dalam botol kicap, trailers filem hantu dalam botol kicap […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here