SAMSUNG GALAXY S3 DILANCARKAN SECARA RASMI

SAMSUNG GALAXY S3 DILANCARKAN SECARA RASMI

5 140
wangiangaharupalmabrand iklanmurah

Pastinya ramai yang tertunggu-tunggu kemunculan model terbaru keluaran gergasi telefon pintar ini. Kini Samsung mengumumkan secara rasmi pelancaran Samsung Galaxy S3 yang dijangka dipasarkan di Eropah bermula hujung bulan ini. Dijangkakan juga ia akan tiba di pasaran Asia pada bulan hadapan. Kemungkinan pada bulan Jun atau Julai Samsung Galaxy SIII akan tiba di Malaysia.

Dengan harga pasaran yang dijangkakan melebihi RM2,500 keatas, Samsung Galaxy S3 ini menawarkan banyak kelebihan kepada bakal pemiliknya. Samsung Galaxy S3 mempunyai skrin HD Super Amoled beresolusi 1080P. Ianya juga dikuasakan dengan 1.5GHz quad-core Samsung Exynos processor. Pastinya cukup berkuasa untuk anda yang suka melayan permainan HD.

Samsung Galaxy S3 juga mempunyai keupayaan capaian internet terbaik dengan menyokong sambungan 4G LTE (bergantung pada penyedia rangkaian internet). Jangan lupa juga dengan aplikasi Android 4.0 Ice Cream Sandwich yang pastinya melengkapkan keupayaan telefon pintar pencabar iPhone 4S ini.