ANNE HATHAWAY MALU KANTOI TAK PAKAI SELUAR DALAM?

| 14/12/2012 | 0 Comments

Anne Hathaway Malu Kantoi Tak Pakai Seluar Dalam? | Alamak, kalau berlaku pada artis Malaysia ni konfom tak keluar rumah sampai ke sudah. Kena kat kita sendiri pun sudah tentu rasa bangang seumur hidup. Namun lain pada mereka yang kat sana ni. Setakat malu-malu jer. Padahal yang terdedah tu ‘barang’ paling sulit.

Menurut laporan Malaysia Digests, kejadian memalukan itu terjadi sewaktu bintang Catwoman, Anne Hathaway menghadiri tayangan perdana file terbarunya Les Miserables pada 10 Desember 2012 lalu di New York. Ketika itu Hathaway yang mengenakan gaun hitam ketat rekaan pereka terkenal Tom Ford mahu turun dari sebuah kereta, tetapi entah macam mana dia gaunnya terselak secara tidak sengaja.

Lebih malang sebaik saja pintunya kereta dibuka, berpuluh-puluh kerdipan ‘flash’ kamera daripada para paparazzi ke arahnya. Tanpa dia sedari, ketika itulah kemaluannya terlihat. Anne Hathaway benar-benar merasa malu. Apalagi fotonya itu beredar secara luas di internet. “Sungguh mengecewakan. Mereka telah melihat segalanya’, ujar aktres berusia 30 tahun kepada NY Daily News.


Tags: , , , ,

Category: HIBURAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.