KOMEN DATO SITI NURHALIZA MENGENAI BAKAL MENANTUNYA IZARA AISHAH

| 07/01/2015 | 2 Comments

Rasanya sudah ramai yang tahu mengenai hubungan ‘istimewa’ antara anak tiri penyanyi nombor satu negara, Dato’ Siti Nurhaliza iaitu Adib dengan pelakon cantik, Izara Aishah.

Komen Dato Siti Nurhaliza mengenai bakal menantunya Izara Aishah – Untuk makluman anda yang belum tahu la, Adib merupakan anak Dato’ Sri Khalid bin Mohamad Jiwa atau juga dikenali sebagai Datuk K yang merupakan suami kepada Dato Siti.

KOMEN DATO SITI NURHALIZA MENGENAI BAKAL MENANTUNYA IZARA AISHAH

Menerusi sumber info, Dato’ Siti ada memberi pandangannya mengenai bakal menantunya (kalau jadi la) Izara Aishah. Menurut sumber berkenaan Dato’ Siti Nurhaliza mengakui senang dengan hubungan yang terjalin antara Adib bersama Izara Aishah.

KOMEN DATO SITI NURHALIZA MENGENAI BAKAL MENANTUNYA IZARA AISHAH 2

“Sebelum ini saya mengenalinya sebagai selebriti. Apabila dia mula berkawan dengan anak suami dan sering berjumpa, saya melihat dia seorang yang menyenangkan. Tambahan pula dia berasal dari Pulau Pinang, jadi boleh ‘ngam’ dengan sebelah suami yang berasak dari Kedah. Kata orang, keserasian itu ada. Lagi satu, dia sangat ‘friendly’. Jadi saya harap dia boleh bimbing Adib untuk jadi insan berjaya. Begitu juga sebaliknya,” ujar Siti sebagaimana dipetik sumber berkenaan.

Kiranya Izara dah dapat ‘kabel’ kuat ni. Harapnya tak ada masalah lah sepanjang jalinkan hubungan dengan Adib. Apapun, lagi baik kalau cepatkan selesai yang wajib.


Tags: , , , , , , ,

Category: FEATURED, HIBURAN

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Etuza says:

    http://madey09.blogspot.com/2015/01/artis-terkenal-sama-tarikh-ulang-tahun.html
    minta klik ni ya…something dari peminat Datuk Siti Nurhalizah. blogger sabahan..tarikh hari lahir Etuza juga pada 11hb Jan . Terima kasih.Tq gambar siti ya..pinjam ..letak di blog Etuza..

  2. sentot says:

    fans sy ma nih nur

Leave a Reply

Your email address will not be published.