DATA 8GB PERCUMA SETIAP BULAN DENGAN HOTLINK FAST

| Apr 30, 2016 | 7 Comments

Data 8GB percuma setiap bulan dengan Hotlink FAST! Wow! Ini sudah tentu tawaran pakej prepaid paling terbaik setakat ini. Kalau sebelum ini Celcom memperkenalkan Xpax Magic Sim Reload, kini Hotlink pula menaiktaraf pelan prepaidnya Hotlink FAST!

Untuk makluman anda, pelan Hotlink FAST! baharu ini menawarkan data percuma 8gb setiap bulan. Data berkenaan akan diberikan masing-masing 2GB setiap hujung minggu dimana 1GB pada hari Sabtu dan 1GB lagi untuk hari Ahad.

DATA 8GB PERCUMA SETIAP BULAN DENGAN HOTLINK FAST

Untuk pelan internet lain Hotlink FAST juga menawarkan pelan-pelan internet lain yang juga sudah dikemaskini dengan tawaran terkini. Antaranya anda boleh melanggan data harian 1GB dengan hanya RM3.

Data 8GB percuma setiap bulan dengan Hotlink FAST!
Untuk minggu depan dan minggu-minggu yang seterusnya, nikmati 2GB Internet 4G secara PERCUMA selama-lamanya.
(sah untuk rangkaian 4G Maxis/ Hotlink dengan 1GB pada Sabtu dan 1GB pada Ahad

Selain daripada itu terdapat juga pakej lain seperti data mingguan RM10 (600MB) dan RM7 (200MB); pelan internet bulanan RM48 (5GB), RM38 (3GB) dan RM30 (2GB).

Sekiranya kehabisan kuota, anda boleh membeli kuota tambahan dengan harga RM3 (150MB), RM8 (500MB) dan RM12 (1GB). Tempoh sah berdasarkan kuota tambahan ini bergantung pada pas mingguan/ bulanan.

Semua pass internet mingguan/Bulanan akan diperbahurui secara aurtomatic pada akhir tempoh.

Dalam pada itu, dengan Hotlink FAST anda juga boleh menikmati kadar rata untuk SMS dan panggilan ke semua rangkaian dengan hanya 12 sen/SMS dan 12 sen/30saat.

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej, tawaran menarik dan cara melanggan Hotlink FAST anda boleh rujuk disini: Hotlink FAST! Free Weekends For Life!


Tags: , , , ,

Category: TEKNOLOGI

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mirahazali says:

    Promotion baru ke? yg tk best tu kena tunggu sampai weekend. Skg ada Xpax Turbo bagi free data 333MB stiap hari. Ckp makan eh blh stream fb stp hari hehe..

  2. Ani says:

    Celcom turbo Xpax ni memang promotion baru..saya dah surf website celcom ni untuk cari apa faedah kalau langgan xpac Turbo ni..mcm best jer ..selain celcom bagi free 10gb internet burung hantu ni ..dia ada bagi free lagi 500mb setiap bulan untuk sosial chat…ada lagi …200 Mb hi-speed internet…lepas tu kalau beli kat 11street.com dapt 10% diskaun

  3. Meera says:

    kalau nak langgan Celcom Turbo ni kena beli sim kad baru ker?

  4. Zura says:

    Tak payah tukar nombor…cuma tukar plan jer…kadar bayaran pun sama masih lagi RM5 …

  5. Ani says:

    Meningkatkan pengalaman Internet anda dengan Xpax Pelan Internet. … Yonder Muzik, Permainan baru oleh Celcom

  6. Meera says:

    Dengan Yonder music lebi 200,000 kita boleh dengar ..yang ni unlimited…memang tak rugi kalau melanggan

  7. ono says:

    maxis. buatlah balik game online mcm MGS tu dulu. bru syok.main pakai token. data free. token ja main beli atau free pertama kali. dijamin meletup jualan sim korg dari sblm ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.