WANITA STEERING LOCK DISIASAT DIBAWAH SEKSYEN 506 KANUN KESEKSAAN [VIDEO]

| 10/09/2017 | 0 Comments

Kecoh juga insiden membabitkan seorang wanita mengugut pegawai Majlis Perbandaran Subang Jaya dengan menggunakan pengunci stereng yang dirakam dalam sebuah video yang tular sejak petang Jumaat.

Memetik sumber info, pihak polis akan menyiasat insiden berkenaan. Ketua Polis Daerah Serdang, Asisten Komisioner Megat Mohamad Aminuddin Megat Alias berkata, wanita tersebut akan disiasat di bawah Seksyen 506 Kanun Keseksaan kerana melakukan ugutan jenayah.

Dipercayai insiden itu tercetus selepas pegawai berkenaan mengunci tayar kereta wanita terbabit kerana diletakkan secara haram di hadapan sebuah restoran.

Pegawai yang memakai jaket MPSJ itu dengan tenang menjelaskan kepada wanita terbabit bahawa dia telah meletakkan kereta di tempat yang salah.

Walaupun telah dijelaskan tentang kesalahannya, wanita itu terus menjerit sambil menggertak pegawai tersebut menggunakan pengunci stereng.

Megat Mohamad Aminudin berkata, kereta itu ditarik ke depot di Puchong. Jelasnya lagi, suami wanita itu kemudian muncul dan membayar denda di majlis perbandaran dan meminta maaf atas tingkah laku kasar isterinya.

 

Teringat pula kisah Kiki CDM 25…

POLIS SIASAT KIKI KAMARUDDIN, WANITA AMUK KERETA DILANGGAR GUNA STEERING LOCK

(VIDEO) LUAHAN SAYU KIKI PEMILIK PEUGEOT CDM25 MOHON MAAF


Tags: , , , , , ,

Category: INFO SEMASA, VIRAL TERKINI

Leave a Reply

Your email address will not be published.