KLServer

RSSDuit Online

PIN NUMBER GOOGLE ADSENSE DAH SAMPAI

PIN NUMBER GOOGLE ADSENSE DAH SAMPAI

| 03/08/2011 | 17 Comments

SALAM 1MALAYSIA SEMUA | Apa khabar? Ok dah puasa? Pasti semua ok kan. Lainlah pada mereka yang kena ‘lampu merah’ tu yer. Ammboi baru jer terima satu surat  dari USA. Jauh tu. Tak pernah-pernah sepanjang hayat ammboi terima surat sejauh ni. Yang penghantarnya pulak adalah Google Adsense. Fuh, apa kehal plak ni. Ke aku ada […]

Continue Reading

CARA MUDAH MENDAFTAR GOOGLE ADSENSE

| 14/07/2011 | 21 Comments

SALAM 1MALAYSIA | GOOGLE ADSENSE | Merupakan salah satu syarikat iklan yang begitu popular namun kesukaran untuk memohonnya menjadikan ramai blogger kecewa. Kenapa ia popular? Pastinya kerana tawaran ganjaran dalam nilai USD kan. Paling kurang anda boleh darabkan dengan 3 la untuk convert ke matawang Malaysia. Kiranya bukan semua blog boleh pakai Google Adsense (GA) […]

Continue Reading

KEJUTAN DARI NUFFNANG

KEJUTAN DARI NUFFNANG

| 17/06/2011 | 24 Comments

Salam 1Malaysia Semua. Ceria nampaknya pagi ni. Ammboi ceria jugak, tapi pada mulanya sedih. Sebab iklan cpm ammboi yang Digi Super Reload tu nampak macam dah stop. Sebab dia punya earning tak naik-naik dah sejak semalam. Ingatkan tak ber BE ler ammboi pasni plak. Yela, nak tunggu dapat yang Digi tu pun dekat ngan 6 […]

Continue Reading

NUFFNANG MASIH SAYANGKAN AMMBOI | BE KE 28 HADIR DENGAN EKSENNYA

NUFFNANG MASIH SAYANGKAN AMMBOI | BE KE 28 HADIR DENGAN EKSENNYA

| 02/06/2011 | 22 Comments

Wah…tak disangka. Dalam diam-diam en.Nuffnang telah menambahkan keceriaan ammboi pagi ni. Yela, semalam mood sedih. Tak sedih macam mana. Dua kali! Dua kali hati ammboi tersentuh dek kekejaman manusia bertopengkan syaitan yang hidup berlandaskan nafsu serakah semata ni. Aik..macam marah lagi ayat tu nampak. Sapa tak marah kan! Jadi pagi ni ammboi ceria sedikit sebab […]

Continue Reading

TERIMA KASIH NUFFNANG | MUNGKIN SUDAH SURATAN NASIB AMMBOI

TERIMA KASIH NUFFNANG | MUNGKIN SUDAH SURATAN NASIB AMMBOI

| 30/05/2011 | 8 Comments

Ajal dan maut, jodoh serta pertemuam..semua ketentuan tuhan. DIA Maha Mengetahui, Maha Pengasih lagi Penyayang. Kita mungkin boleh merancang sebaik-baiknya. Selebihnya hanya mampu berserah kepadaNYA. Kehidupan memang penuh dengan onak dan duri. Adakalanya manis sangat. Bila terkena yang pahit, mulalah nak menjuihkan bibir. Sebolehnya mahu yang manis-manis saja. Iyalah, semanis mangga Harum Manis yang dikirim […]

Continue Reading