DOWNLOAD

0 538

Kad Raya Percuma Kartun 2012 | Ini pula Kad Raya Percuma Kartun 2012. Ada beberapa pilihan menarik yang admin pilih dari uncle google. Anda bolehlah buat pilihan jika berkenan. Untuk makluman kad raya ini bukan milik admin dan ianya admin ambil dari google. Harap maklum.

1 104

MAHARAJA LAWAK MEGA MINGGU KE 8 | Maharaja Lawak Mega kini memasuki Minggu Ke-8. Dengan persembahan peserta semakin mantap namun Saehu (Kumpulan dari Indonesia) semakin mendapat perhatian. Kekal bertahan sehingga minggu kesembilan, satu-satunya peserta dari Indonesia, Saehu, nyata memberi saingan sengit kepada peserta lain di pentas Maharaja Lawak Mega (MLM).

Dibarisi tiga pelawak senegara, Eko Sugiyanto, Bocil Bancin dan Vicha, masing-masing mempunyai peranan tersendiri dalam menghidupkan watak pada setiap minggu di pentas Royal Teater Selangor, Shah Alam. Minggu demi minggu, Saehu tidak pernah menghampakan penonton dan juri, apatah lagi mereka bijak menarik perhatian rakyat Malaysia dengan gaya pertuturan dan persembahan yang sentiasa diserikan dengan tepukan.

Bertemakan bebas dan peralatan, persembahan Saehu minggu ini berjaya memikat hati penonton dengan sketsa rumah orang tua dan tugas sebagai tukang cuci. Sememangnya, kemunculan Bocil sentiasa ditunggu penonton kerana telatahnya yang mencuit hati dengan bentuk fizikalnya yang kecil seperti kanak-kanak. Tidak keterlaluan jika menyifatkan kekuatan Saehu adalah Bocil dan ianya diakui oleh Eko dan Vicha. Walau bagaimanapun, mereka tidak pernah merasakan tergugat dengan keadaan itu menganggapnya sebagai kelebihan pada Saehu. DOWNLOAD MAHARAJA LAWAK MEGA 2011 DIBAWAH

0 88

SINOPSIS KL GANGSTER 2 BAKAL TEMUI PENONTON | KL Gangster bukan sahaja filem terbitan Skop Production yang paling berjaya daripada segi kutipan tiketnya yang mencecah RM11.7 juta sewaktu ditayangkan di lebih 60 pawagam di seluruh negara, baru-baru ini. Malah, ia mencatat rekod sebagai filem Melayu yang paling banyak meraih anugerah pada Festival Filem Malaysia ke-24 (FFM), 20 November lalu termasuklah Anugerah Box-Office. Ekoran kejayaan itu, penerbit Skop Production, Datuk Yusof Haslam berkata, beliau tidak teragak-agak untuk meneruskan kesinambungannya dengan menerbitkan KL Gangster 2 selain menambah kos dalam penerbitan filem tersebut.

“Kos KL Gangster 2 dijangka mencecah RM3 juta di mana ia adalah filem termahal Skop setakat ini. Kalau dulu KL Gangster pun kosnya sekitar RM2 juta sahaja. Saya berani menambah kos untuk filem ini kerana sambutan terhadap KL Gangster,” katanya.

Yusof melahirkan keyakinannya itu pada majlis pelancaran KL Gangster 2 di Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (Finas) di Hulu Klang, Selangor, baru-baru ini, selain mengumumkan barisan pelakon yang akan membintangi filem tersebut. Jelasnya, beliau membuat keputusan itu selepas Syamsul yang juga merupakan anaknya membuktikan bukan sahaja mampu mengarah dengan baik tetapi juga mengutip kutipan yang boleh dikatakan cemerlang setakat ini.

1 79

SINOPSIS DAN MOVIE TRAILER BUJANG TELAJAK 2011 | Bujang Telajak merupakan sebuah filem komedi arahan Prof. Madya A. Razak Mohaideen terbitan Wayang Studios yang akan ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia pada 19 Januari 2012.

SINOPSIS BUJANG TERLAJAK 2011 | Bujang Telajak merupakan sebuah filem komedi arahan Prof. Madya A. Razak Mohaideen, mengisahkan tentang tiga orang rakan karib yang jatuh cinta dan bersaing antara satu sama lain untuk merebut perhatian seorang gadis. Saiful, Nabil dan Johan merupakan tiga orang ahli silap mata professional. Ketika sedang membuat rakaman penggambaran sebuah iklan, mereka telah terpesona dengan keayuan dan kecantikan model di dalam iklan tersebut iaitu Puteri (Fazura). Tiga sekawan itu mengekori Puteri sehingga mereka mengetahui bahawa Puteri merupakan seorang guru tadika dan juga model sambilan.

MOVIE TRAILER BUJANG TELAJAK 2011

Bagi mengenali Puteri dengan lebih rapat, Saiful mencungkil rahsia untuk menambat hati Puteri daripada ayah Puteri yang buta, Haji Hashim. Dia diberitahu bahawa Puteri ingin berkahwin dengan seorang yang kurang upaya kerana Puteri percaya bahawa dia akan mendapat cinta sejati seperti yang dialami oleh ibunya. Oleh itu, Saiful mula menyamar sebagai seorang yang buta untuk menambat hati Puteri. Menyedari bahawa Saiful mengetahui rahsia bagi memenangi hati Puteri, Nabil dan Johan pula menyamar sebagai seorang yang pekak dan bisu untuk memikat Puteri. Sepanjang tempoh penyamaran itu, mereka menggunakan pelbagai helah untuk meraih kasih Puteri termasuk cuba menggagalkan rancangan antara satu sama lain.

1 75

SINOPSIS DAN MOVIE TRAILER SONGLAP 2011 | Songlap terbitan Red Films Sdn Bhd yang akan mula ditayangkan dipagawam bermula 15 Disember 2011 ini menampilkan Shaheizy Sam (Adam Besar – Am), Syafie Naswip (Adam Kecil – Ad) dan Sara Ali (Hawa) selaku pelakon utama.

SINOPSIS SONGLAP 2011 | Berlatarkan bandar metropolitan Kuala Lumpur, SONGLAP mengikuti kisah dua adik-beradik – AM (Shaheizy Sam) dan AD (Mohd. Syafie Naswip) yang melibatkan diri dalam sindiket penjualan bayi yang diuruskan oleh seorang wanita bergelar MAMA. Kehidupan dua adik-beradik ini jauh berbeza; AM mengambil kesempatan dengan menggunakan business MAMA sebagai jalan pintas mendapatkan wang untuk kegiatan judinya, sementara AD mengimpikan kehidupan yang lebih baik dengan menyertai pertandingan tarian B-Boy.

MOVIE TRAILER SONGLAP 2011

AD mula menyedari impiannya mungkin tidak tercapai setelah kehilangan kawan karibnya RAZAK kepada kancah dadah dan melihat dengan matanya sendiri nasib gadis-gadis muda yang dijual kepada sindiket pemerdagangan manusia. Apabila adik RAZAK, HAWA (Sarah Ali), yang sedang hamil terjebak dengan sindiket ini, AD tidak boleh menutup mata kepada situasi ini lagi dan terpaksa berlumba dengan masa untuk menyelamatkan HAWA tanpa menyedari bapa Hawa, PAK DIN juga sedang mencari anaknya yang telah hilang. Akan tetapi, niat baik AD untuk menolong HAWA telah menggoyahkan hubungannya dengan AM, dan pergelutan mereka akhirnya mencecah tebing maut. Berdepan dengan godaan dan pengkhianatan, dan dihambat samseng ganas di jalanraya, siapakah yang akan menang dalam pertaruhan nyawa antara dua saudara ini?

0 221

FULL MAHARAJA LAWAK MEGA MINGGU KE 7 | SINOPSIS | Maharaja Lawak Mega adalah gabungan pelawak yang terdiri dari tiga negara, Pelawak Malaysia, Indonesia dan Singapura! Gabungan para pelawak dan pelakon komedi berportfolio tinggi ini bakal menjanjikan kelainan pada program realiti terbaru ini.

Anda boleh download Maharaja Lawak Mega Minggu ke-7 disini. Ammboi ada share link download Maharaja Lawak Mega Minggu ke-7 mediafire. Klik bawah untuk download.

0 69

MAHARAJA LAWAK MEGA (2011) MINGGU 6 | Dibawah ini ammboi nak kongsikan Maharaja Lawak Mega 2011 Minggu 6. Ianya telah diuploadkan oleh JieAzzMovie.Net. Terima kasih kepada uploader. Untuk pengetahuan semua. Link download yang ammboi sering kongsikan dalam blog ammboi ni kebanyakkannya datang dari beliau. Jika anda semua nak banyak lagi link download movie-movie lain silalah ke blog beliau.

SINOPSIS MAHARAJA LAWAK MEGA 2011 | Maharaja Lawak Mega adalah gabungan pelawak yang terdiri dari tiga negara, Pelawak Malaysia, Indonesia dan Singapura.! Gabungan para pelawak dan pelakon komedi berportfolio tinggi ini bakal menjanjikan kelainan pada program realiti terbaru ini . Maharaja Lawak Mega ini bakal memulakan siaran pada 28 Oktober depan. Program Maharaja Lawak Mega ini akan disertai oleh lebih 17 peserta iini masih menggunakan konsep dan format yang hampir sama seperti dua francais program itu iaitu Raja Lawak dan Maharaja Lawak. Program ini juga adalah platform untuk mengangkat semua pelawak dan pelakon komedi berpengalaman yang tidak pernah melakukan stand-up comedy. DOWNLOAD LINK ADA DIBAWAH.

0 58

SINOPSIS MISTERI JALAN LAMA | Sebuah kisah yang menakjubkan tentang dua dunia berbeza, namun berlandaskan kasih sayang. Dua beradik, Indra dan Ilya dalam perjalanan pulang ke kampung halaman mereka untuk urusan pengebumian ayah mereka, Iskandar. Indra adalah anak kandung Iskandar yang menjadi pelumba kereta profesional, tetapi kuat berjudi dan seringkali meminjam daripada Ah Long. Hidupnya kini diburu gangster. Manakala Ilya pula adalah anak angkat Iskandar yang diberikan oleh ‘seseorang’ ketika Iskandar melalui sebatang jalan lama 25 tahun dahulu. Ilya seorang anak yang baik, yang banyak membantu Iskandar membina kerjayanya. Iskandar juga sangat sayangkan Ilya. Ini jugalah yang menjadi punca ketidakpuasan hati Indra, lalu membawa diri jauh daripada keluarga.

Pada hari kematian Iskandar, buat pertama kalinya selepas 15 tahun, Indra ke pejabat ayahnya untuk mengambil surat wasiat yang ditinggalkan untuknya. Indra diminta membawa Ilya pulang, kerana Ilya tidak tahu memandu. Ketika di lebuhraya, Indra dikejar oleh gangster. Lalu Indra mengambil keputusan menggunakan jalan lama. Ketika melalui jalan lama, tidak semena-mena mereka memasuki ‘dunia lain’. Pelbagai peristiwa pelik dialami mereka sepanjang berada di dunia tersebut. Daripada diganggu oleh makhluk mengerikan hinggalah kepada sesuatu yang mengasyikkan. Apakah akan terjadi mereka berdua ? siapakah sebenarnya mereka ? Apakah yang terdapat di jalan lama tersebut ? MOVIE TRAILER DAN DOWNLOAD ADA DIBAWAH!

2 204

MAHARAJA LAWAK MEGA MINGGU 6 FULL EPISODE YOUTUBE | Jom pakat layan rakaman youtube Maharaja Lawak Mega 2011. Ammboi tak amik Astro Warna terpaksalah layan Video Youtube Maharaja Lawak Mega Minggu 6 ni terlebih dahulu sebelum dapat download versi full punya. Korang yang berminat tu jom la layan sama.

Part Seterusnya Sila Klik Baca Lagi Yer.

0 97

MAHARAJA LAWAK MEGA EPISODE 4 | Maharaja Lawak Mega adalah gabungan pelawak yang terdiri dari tiga negara, Pelawak Malaysia, Indonesia dan Singapura.! Gabungan para pelawak dan pelakon komedi berportfolio tinggi ini bakal menjanjikan kelainan pada program realiti terbaru ini . Maharaja Lawak Mega ini bakal memulakan siaran pada 28 Oktober depan.

Program Maharaja Lawak Mega ini akan disertai oleh lebih 17 peserta iini masih menggunakan konsep dan format yang hampir sama seperti dua francais program itu iaitu Raja Lawak dan Maharaja Lawak. Program ini juga adalah platform untuk mengangkat semua pelawak dan pelakon komedi berpengalaman yang tidak pernah melakukan stand-up comedy. DOWNLOAD LINK DIBAWAH

1 209

AL-HIJAB (2011) | SINOPSIS | Rafael merupakan seorang pelakon yang tidak mempercayai kewujudan hantu. Suatu hari dia ditawarkan watak utama untuk membintangi sebuah filem seram. Dia yang terkejut dengan tawaran tersebut sangat teruja dan berusaha untuk menjiwai peranannya sebaik mungkin.

Malangnya Rafael tidak berjaya memperolehi perasaan takut yang dapat memuaskan hatinya. Puas dia berkunjung ke tempat-tempat yang dikatakan berhantu tetapi tidak pernah melihat kelibat makhluk itu. Teman wanita Rafael, Qiss yang pelik dengan Rafael itu mengadu perkara tersebut kepada ibunya. Ibu Qiss kemudiannya memberitahu Rafael mengenai apa itu hijab. Download Link Ada Dibawah.

0 224

Klip 3GP (2011) | SINOPSIS | Filem Klip 3GP ditulis oleh Sofea Aliza menggabungkan empat penceritaan yang mempunyai kisah tersendiri. Kisah pertama mengenai Eddie yang mengecapi kejayaan perniagaan internetnya pada usia seawal 20-an. Kisah kedua pula mengenai Maya Akhtar, seorang wartawan yang komited terhadap kerjayanya, menjadi mangsa ugutan Sunny yang memiliki rakaman video hubungan sulit mereka. Kisah ketiga pula mengenai Suria, Mina dan Zakiah, tiga gadis remaja yang dalam perjalanan untuk mencari hiburan hujung minggu di Kuala Lumpur. Tanpa disangka, malam itu menjadi satu peristiwa yang menyeramkan apabila mereka diburu makhluk mengerikan.

Manakala kisah terakhir mengenai Sandra, seorang pelajar yang menjadi mangsa deraan seksual oleh Jefri. Suatu hari, Sandra diperkosa beramai-ramai oleh geng motosikal yang dianggotai oleh Jefri dan abang kandung Sandra sendiri iaitu Burn. Kejadian perkosaan itu dirakamkan geng itu melalui kamera telefon bimbit Jefri. Kehidupan watak yang berbeza ini akhirnya bersulam dan berkait melalui pembocoran klip 3GP mereka kepada masyarakat melalui internet dan dunia mereka bertembung dalam satu kemuncak yang dramatik.

Dalam filem Klip 3GP, Mimi One Nation Emcees adalah pelakonnya.Turut berlakon bersama mereka bekas anggota kumpulan terbabit, Mohamed Fareezan Mohamed Murtaza (Kozae), selain itu Zahiril Adzim, Tasha Shila, Fikhree Abu Bakar, Adeline Anthony, Amanda Misbun, dan Sara Ali. OST bagi filem Klip 3GP ini adalah dari single terbaru One Nation Emcees yang berjudul Psiko. | Sumber Sini | Download Link! Ada Dibawah

0 80

DOWNLOAD MAHARAJA LAWAK MEGA EPISODE 2 | Terlambat sikit post link download ni. Takpe, pada sesiapa yang belum tengok atau download Maharaja Lawak Mega Episode 2 ni anda boleh downloadnya disini. Ammboi hanya share link mediafire sahaja. Harap maklum.

DOWNLOAD MAHARAJA LAWAK MEGA EPISODE 2

1 280

BOBOIBOY 2011 | EPISODE 1 – 14 | Sinopsis – Tanya sahaja pada kanak-kanak, siapakah adiwira atau superhero pujaan mereka, pasti ada yang menjawab Ben 10, Shinichi Kudo dalam siri Detective Conan, Ultraman dan sebagainya. Bukan kanak-kanak sahaja yang meminati siri animasi berkenaan, malah orang dewasa pun turut mengikutinya seperti mana siri kartun Upin & Ipin yang berjaya mencipta fenomena sebelum ini.

Fenomena yang sudah dijangka akan melanda dunia animasi tempatan menerusi siri baru, BoBoiBoy sebanyak 13 episod yang ditayangkan di TV3, pukul 7 malam, Ahad lalu. BoBoiBoy merupakan adiwira baru terbitan Animonsta Studios Sdn. Bhd., yang dicipta oleh sekumpulan tenaga mahir yang sebelum ini pernah mencipta Upin & Ipin. Mereka yang bertanggungjawab menghasilkan BoBoiboy adalah Pengarah Urusannya, Mohd. Nizam Abd. Razak, Pengarah Eksekutif, Mohd. Safwan Abd. Karim, Pengarah Kreatif, Muhammad Anas Abd. Aziz dan Pengarah Penerbitan, Kee Yong Pin. Kini BoboiBoy sudah mula menembusi tayangan ke 16 buah negara. Mungkin ada yang berminat untuk menjadikannya koleksi anda boleh dapatkan DVD Original BoBoiBoy dipasaran. Namun jika anda mahu download BoBoiBoy sebagai simpanan juga anda boleh dapatkannya disini.

0 85

ANIMASI BOBOIBOY TEMBUSI PASARAN 16 NEGARA | Animonsta Studios yang menjangkau umur dua tahun pada 15 September lalu ditubuhkan khusus untuk menerbitkan animasi dalam bentuk siri dan filem. Produk sulung mereka, BoBoiBoy ditayangkan di TV3 dan kini saluran Disney Channel Asia yang dapat ditonton di 16 negara. Animonsta Studios menggunakan konsep ‘Universal Content with Local Touch’ (kandungan universal dengan sentuhan tempatan) apabila mereka percaya animasi terbitan tempatan dapat pergi lebih jauh ke pasaran antarabangsa.

ANIMASI BOBOIBOY BAKAL KE LAYAR PERAK?

Animonsta Studios kini berusaha menumpukan produksi musim kedua BoBoiBoy yang akan muncul pada Jun 2012. Ia disusuli dengan musim seterusnya untuk beberapa tahun kerana yakin BoBoiBoy boleh bertahan untuk satu tempoh yang agak lama. Di samping itu, Animonsta Studios dalam perancangan menghasilkan filem BoBoiBoy, namun belum ada kenyataan dan tarikh rasmi lagi kerana faktor tenaga kerja dan perancangan perniagaan yang perlu diselesaikan terlebih dulu. Apa pun, BoBoiBoy akan aktif di pasaran Asia mulai tahun hadapan bermula di Indonesia. Tahun seterusnya (2013), Animonsta Studios akan menumpukan pasaran Eropah, Amerika dan pasaran lain.

1 84

DOWNLOAD MAHARAJA LAWAK MEGA 2011 EPISODE 1 | Maharaja Lawak Mega adalah gabungan pelawak yang terdiri dari tiga negara, Pelawak Malaysia, Indonesia dan Singapura! Gabungan para pelawak dan pelakon komedi berportfolio tinggi ini bakal menjanjikan kelainan pada program realiti terbaru ini. Maharaja Lawak Mega ini bakal memulakan siaran pada 28 Oktober 2011.

Program Maharaja Lawak Mega ini akan disertai oleh lebih 17 peserta ini masih menggunakan konsep dan format yang hampir sama seperti dua francais program itu iaitu Raja Lawak dan Maharaja Lawak. Program ini juga adalah platform untuk mengangkat semua pelawak dan pelakon komedi berpengalaman yang tidak pernah melakukan stand-up comedy.