KLServer

RSSCara Download Movie

SINOPSIS FILEM | PENUNGGU ISTANA

SINOPSIS FILEM | PENUNGGU ISTANA

| 12/06/2011 | 8 Comments

Penunggu Istana – Setelah mereka berjaya mengesan sesuatu yang aneh semasa berada di Istana Billah, perasaan ingin tahu mereka semakin membuak-buak untuk meneroka lebih jauh. Seperti ada perasaan ketidakpuasan mula menular dalam diri mereka. Mereka akhirnya bertindak melampaui batas dan mula melanggar pantang larang yang telah dipesan oleh Uncle Seekers. Mereka mula membakar kemenyan untuk […]

Continue Reading

SUBTITLES MOVIE | CARA DOWNLOAD SUBTITLES

SUBTITLES MOVIE | CARA DOWNLOAD SUBTITLES

| 08/03/2011 | 3 Comments

Ada jugak yang bertanyakan pasal dimana mahu download subtittles ni. Biasalah, movie yang di download secara online gini memang jarang atau takde subtitles pun. Kalau bahasa inggeris mungkin boleh faham jugak jika takde subtitles kan. Kalau jepun. cina atau hindi? Macam mana? Kalau ammboi, ada beberapa laman web yang menyediakan ruang untuk korang dapatkan subtitles […]

Continue Reading

CARA DOWNLOAD / JOiN MOVIE | HJSPLiT | 7ZiP

CARA DOWNLOAD / JOiN MOVIE | HJSPLiT | 7ZiP

| 28/02/2011 | 4 Comments

Salam 1Malaysia Semua Pepagi ni ammboi nak bercerita, pasal cara nak download movie dan joinkan (gabungkan) movie tu selepas anda siap download. Post ni hanya untuk yang tak tahu lagi jer. Kalau dah tahu sila kasi tunjuk ajar kepada ammboi kot-kot mana-mana ada silap. Biasalah, movie yang diupload biasanya diorang dah kerat-kerat bagi kecik sikit. […]

Continue Reading