Tags Posts tagged with "betina jalang"

betina jalang

1 116

MELACUR UNTUK KUMPUL DUIT KAHWIN? (NI BETINA JENIS BANGANG + BEBAL!) | Gila betul. Ammboi kalau jadi polis tu memang ammboi akan melanggar etika polis dengan menerajang ‘betina’ jalang macam ni. Ada ke patut alasan melacur untuk kumpul duit kahwin. Siap merayu-rayu sampai menangis pulak tu agar polis tak menahannya dek kerana takut kegiatan laknatullahnya itu diketahui bakal suami @ tunangnya. Siot! Memang bebal giler!

57 138

Hari ni mood untuk berkerja mahupun berblog rasa macam takde jer. Asyik buat muka depan pc. Baca paper pon dok terbayang lagi kejadian masa datang keje tadi. Ni baru rasa tenang sedikit. Ciss.. tak sangka aku boleh kena. Apa ke celaka la betina tu. Ops..ayat macam marah lagi. Ah…tak kisahlah, amm memang tak puas hati lagi ni. Kalau tak kerana dah lambat nak pergi kerja, mahunya amm kejar jer dia tadi. Biadap sangat. Langsung takde respek kat orang. Dah la bawa kereta menonong jer. Main nak cilok jer. Apa dia ingat jalan tu bapak dia yang punya! Kasi ler signal ke hape ke, pastu tunggula line clear kalau nak memotong pon. Ni tak… giler ker hape. Bila amm hon di berinya isyarat lucah…F*CK! Pastu lari la konon. Ingat aku takleh kejar ker setakat ko naik Kelisa kaler kelabu gitu.