Tag: skuad kelantan 2012

KELANTAN SAH DAFTAR 3 PEMAIN IMPORT | ZACHARIA CHARARA SAH JADI PEMAIN IMPORT KEEMPAT TRW2012

| 07/12/2011 | 0 Comments
KELANTAN SAH DAFTAR 3 PEMAIN IMPORT | ZACHARIA CHARARA SAH JADI PEMAIN IMPORT KEEMPAT TRW2012

KELANTAN SAH DAFTAR 3 PEMAIN IMPORT | ZACHARIA CHARARA SAH JADI PEMAIN IMPORT KEEMPAT TRW2012 | Tiga pemain import terbaru The Red Warriors sah akan didaftarkan oleh Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa) bagi menghadapi saingan Liga Malaysia (Liga-M) yang akan bermula awal Januari tahun depan. Bukan lagi rahsia, apabila ketiga-tiga pemain import iaitu Emmanuel Ayaah […]

Continue Reading

SENARAI PEMAIN KELANTAN 2012

| 08/11/2011 | 6 Comments

SENARAI PEMAIN KELANTAN 2012 | Pengumuman terkini mengenai Skuad Kelantan 2012 telah dibuat oleh Tan Sri Annuar Musa tadi. Berikut merupakan Senarai nama skuad Kelantan 2012 berdasarkan Sumber Facebook TRW. Senarai Pemain Kelantan 2012 (Update Pengumuman KAFA) Penjaga Gol 1 Khairul Fahmi Che Mat (Jersi 19) 2 Mohd Shahrizan Ismail (Jersi 1) 3 Syawzwan Yusof […]

Continue Reading

SENARAI LENGKAP SKUAD KELANTAN 2012 DIUMUMKAN 8 NOVEMBER 2011 INI

| 06/11/2011 | 0 Comments

SENARAI LENGKAP SKUAD KELANTAN 2012 DIUMUMKAN 8 NOVEMBER 2011 INI | Salam 1Malaysia Semua. Semoga sihat-sihat hendaknya. Sebelum itu ammboi nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha. Jangan makan sesedap rasa jer daging tu kan tak pasal-pasal dapat penyakit pula. Satu lagi ammboi nak maklumkan, internet ammboi kat kampung ni terhad sangat. Ammboi hanya sempat […]

Continue Reading

PEMAIN IMPORT KELANTAN 2012 CHIKONDI MPULULA DAN JEAN BLACK TELAH DIARAHKAN PULANG

| 03/11/2011 | 2 Comments
PEMAIN IMPORT KELANTAN 2012 CHIKONDI MPULULA DAN JEAN BLACK TELAH DIARAHKAN PULANG

PEMAIN IMPORT KELANTAN 2012 CHIKONDI MPULULA DAN JEAN BLACK TELAH DIARAHKAN PULANG | Skuad The Red Warriors (TRW) masih lagi memburu pemain import ‘idaman’. Beberapa pemain import telah dipanggil dan diuji oleh Ketua Jurulatih Peter Butler, namun beliau masih lagi tidak berpuas hati dengan pemain berkenaan. Peter Butler sudah semestinya arif dengan pemilihan pemain berkualiti […]

Continue Reading

SENARAI NAMA PEMAIN KELANTAN 2012 | NURUL AZWAN ROYA SAH AKAN KEKAL BERSAMA TRW!

| 31/10/2011 | 1 Comment
SENARAI NAMA PEMAIN KELANTAN 2012 | NURUL AZWAN ROYA SAH AKAN KEKAL BERSAMA TRW!

SENARAI NAMA PEMAIN KELANTAN 2012 | NURUL AZWAN ROYA SAH AKAN KEKAL BERSAMA TRW! | ARTIKEL INI ADALAH PETIKAN DARI LAMAN WWW.THEREDWARRIORS.COM | Sekali lagi desas desus penghijrahan pemain yang dipilih antara pemain kedua paling popular dalam kaji selidik yang dilakukan Sistem SMS Happy dan di portal www.theredwarriors.com ini tidak menjadi kenyataan apabila Nurul Azwan […]

Continue Reading

SENARAI 25 PEMAIN KELANTAN 2012 | SKUAD KELANTAN 2012

| 27/10/2011 | 1 Comment

SENARAI 25 PEMAIN KELANTAN 2012 | SKUAD KELANTAN 2012 | Skuad Kelantan kini sedang berusaha mengekalkan Barisan 25 Pemain Terbaik untuk menghadapi Liga Super Musim 2012. Berikut merupakan Senarai 25 Pemain Kelantan 2012. SENARAI 25 PEMAIN KELANTAN 2012 | SKUAD KELANTAN 2012 Norshahrul Idhlan Talaha Khairul Fahmi Che Mat Mohd Shahrizan Ismail S Subramaniam Mohd […]

Continue Reading

PETER JAMES BUTLER SAH BERSAMA KELANTAN DAN SPEKULASI PERPINDAHAN MUSIM 2012 THE RED WARRIORS

| 24/10/2011 | 0 Comments

PETER JAMES BUTLER SAH BERSAMA KELANTAN DAN SPEKULASI PERPINDAHAN MUSIM 2012 THE RED WARRIORS | Peter James Butler, jurulatih kelahiran Halifax, England kini sah bergelar Ketua Jurulatih Kelantan untuk musim 2012. Bekas pemain tengah West Ham United (1992 hingga 1994) itu mengakui setiap jurulatih tidak boleh lari daripada tekanan termasuk penyokong yang sentiasa mengharapkan keputusan […]

Continue Reading

KELANTAN HILANG 4 TONGGAK UTAMA MENJELANG PIALA MALAYSIA 2011

| 31/08/2011 | 4 Comments
KELANTAN HILANG 4 TONGGAK UTAMA MENJELANG PIALA MALAYSIA 2011

KELANTAN HILANG 4 TONGGAK UTAMA MENJELANG PIALA MALAYSIA 2011 | Persiapan untuk mempertahankan kejuaraan Piala Malaysia nampak sedikit terjejas apabila skuad The Red Warriors, Kelantan sah kehilangan 4 tonggak utamanya¬†apabila bakal kehilangan penjaga gol, Khairul Fahmi Che Mat, Mohd. Izuan Solahuddin, Zairul Fitree Ishak dan penyerang pinjaman, R. Surenderan. Khairul Fahmi dan Mohd. Izuan Solahuddin […]

Continue Reading

PIALA MALAYSIA 2011 | AWAS AMUKAN THE RED WARRIORS

| 31/08/2011 | 2 Comments

PIALA MALAYSIA 2011 | AWAS AMUKAN THE RED WARRIORS | Sebanyak 10 pasukan negeri dan enam kelab yang dibahagikan kepada empat kumpulan akan berentap sesama sendiri untuk memastikan siapa yang layak dinobatkan selaku juara baharu musim ini. Pada edisi lalu, The Red War- riors yang dipimpin bekas ketua jurulatih skuad kebangsaan 2009, B. Sathianathan menjulang […]

Continue Reading

FAM BENARKAN 2 PEMAIN IMPORT 2012

| 12/07/2011 | 6 Comments

Kelibat awang import dibenarkan beraksi dalam Liga Malaysia bermula musim 2012. Namun demikian, penggunaan pemain import bagaimanapun bukanlah wajib dan hanya terbuka kepada persatuan yang mempunyai kewangan yang kukuh sahaja. Ini bagi mengelakkan pasukan berkenaan mengalami masalah kewangan. FAM juga menetapkan beberapa kriteria dalam pemilihan pemain import. Pemain berkenaan haruslah : Pemain import dari negara-negara […]

Continue Reading