Tags Posts tagged with "www.jpt.utm.my"

www.jpt.utm.my

0 98
Kepada semua yang menunggu keputusan permohonan ke IPTA, mesti anda dah tak sabar menanti keputusan berkenaan kan. Malah rasa gerun dan takut pun ada tu. Mestilah, ia seolah-olah gambaran masa depan anda dah ni. Berita hari ini melaporkan status keputusan permohonan kemasukan ke Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) bagi program pengajian lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau setaraf bagi sesi akademik 2011/2012 boleh diperoleh mulai pukul 12 tengah hari ini. Macam mana mahu semak?
Kementerian Pengajian Tinggi dalam satu kenyataan di sini semalam berkata, semakan boleh dibuat dengan menghubungi talian hotline 03-88835858, helpline 03-88835848 dan juga ditalian am 03-88835801/5802.
Menurutnya, calon-calon juga boleh melayari laman web http://upu.mohe.gov.my, http://www.jpt.utm.my dan http://www.jpt.uum.edu.my atau menghantar pesanan ringkas (SMS) dengan menaip UPU RESULT (nombor kad pengenalan) ke 15888.
gambar hiasan dari google
Calon perlu mencetak surat tawaran mulai Sabtu ini melalui laman web rasmi IPTA berkaitan dan semua calon yang berjaya dikehendaki membuat pengesahan penerimaan tawaran oleh IPTA dalam tempoh tujuh hari bekerja iaitu pada atau sebelum 14 Mei ini 

Sumber : Kosmo!Online
hosting murah KLServer MULA29/06/14-TAMAT29/09/14
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.