Pengundian untuk gol terbaik bagi Puskas Award 2016 masih lagi berjalan. Mereka yang belum mengundi masih berpeluang untuk mengundi Faiz Subri yang ketika ini sedang bersaing dengan pemain-pemain terbaik dunia.

Kalau orang luar pun boleh mengundi Faiz, apatah lagi kita. Sama-sama kita sokong Faiz Subri dan seterusnya turut mengangkat nama negara kita di pentas sukan antarabangsa jika beliau menang.

10-gol-terbaik-fifa-puskas-award-2016

10 GOL TERBAIK FIFA PUSKAS AWARD 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ramai yang teruja selepas menonton video jaringan gol ajaib Faiz Subri. Ada juga yang membandingkan gol Faiz tersebut dengan gol gila yang dilakukan oleh Roberto Carlos pada 1998.

Menurut beberapa sumber, terdapat khabar angin di media sosial yang mengatakan gol Faiz Subri kini mendahului jauh calon-calon gol cantik yang lain.

KLIK SINI UNTUK UNDI FAIZ SUBRI

Untuk makluman anda, Faiz menjaringkan gol berkenaan melalui sepakan percuma semasa perlawanan Pulau Pinang menentang Pahang pada 16 Februari lepas.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.