“Jump from the building is crazy thing, but this is my choice… I know im crazy… To all my friends, GOODBYE To my family, i’m so sorry for this. To Gulam Larkins, This is a present for you… I will show you how crazy i am. Thank you so much I will close my eyes forever.”

bunuh-diri1

Itu merupakan status Facebook terakhir gadis yang bunuh diri dengan terjun bangunan di Pusat Membeli Belah Centre Point (CP) Kota Kinabalu, Sabah pada 9 Mei 2014. Gadis berkenaan  dianggarkan berusia dalam lingkungan 20-an.

bunuh-diri2

Menurut saksi, mangsa yang berasal dari Bongawan telah terjun dari tingkat enam bangunan tersebut dan mati serta merta ditempat kejadian. Insiden dipercayai berlaku pada pukul 12.30 pagi Jumaat dan punca kematian dipercayai akibat tekanan emosi. Berdasarkan maklumat terkini, identiti mangsa dikenali sebagai Hasrina Chae.

Sumber: berita-harian.net


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.