BELANJA ONLINE LEBIH MURAH DAN JIMAT DENGAN PICODI

| 20/09/2018 | 1 Comment

Apa itu Picodi? Sudah tentu ramai yang sangat gemar membeli-belah secara online. Tambahan pula sekarang ini semakin banyak laman jualan online dan mereka berlumba-lumba menawarkan harga yang lebih murah berbanding harga di kedai.

Ia pastinya menjadi tarikan ramai kerana sangat menjimatkan wang dan perbelanjaan kita. Selain itu, kita juga boleh menjimatkan masa dan beberapa perkara lain seperti kos pengangkutan, bayaran tempat letak kenderaan dan banyak lagi.

Sebagaimana yang kita tahu, laman jualan online seperti Lazada, Zalora, Traveloka, Grab Food, Hotels.com dan banyak lagi sebenarnya sudah menawarkan harga jualan yang jimat dan murah. Tapi, mahukah anda tahu ada lagi cara untuk mendapatkan harga yang lebih murah dan menjimatkan duit anda?

 

Ini adalah rahsia kita. Tapi kami tegaskan, rahsia ini anda boleh kongsikan dengan seberapa ramai ahli keluarga dan kenalan. Berkongsi adalah lebih baik. Boleh sama-sama membeli-belah online dengan harga yang jauh lebih murah dan menjimatkan berbanding sebelum ini.

Apa lagi, teruskan bacaan anda dan ammboi dedahkan rahsia membeli-belah dengan lebih murah dan jauh lebih jimat dibawah.

Pertama sekali, ammboi nak kenalkan anda dengan Picodi. Untuk makluman semua, Picodi merupakan laman yang menawarkan banyak kod promosi dan tawaran diskaun untuk anda membeli pelbagai barangan dan keperluan secara online.

 

Bayangkan, hanya menerusi Picodi anda boleh mendapatkan pelbagai kod promosi dan tawaran diskaun dari pelbagai laman online yang ada di Malaysia! Sebut apa sahaja, semua ada di Picodi. Anda juga boleh dapatkan kod promosi dan tawaran diskaun untuk tempahan hotel, tiket kapal terban, taman tema untuk bercuti bersama keluarga dan banyak lagi.

Ianya sah dan sudah ramai yang menggunakannya. Anda hanya perlu ke website https://www.picodi.com/my/ dan membuat pilihan promosi yang ada. Klik Reveal the Code dan anda hanya perlu copy untuk digunakan di laman jualan online dan pelbagai laman lain yang berkaitan.

Gambar dibawah memaparkan contoh kod promosi dan tawaran diskaun untuk laman Traveloka. Anda boleh dapat sehingga 15% penjimatan!

Kenapa perlu bayar lebih sekiranya anda boleh menjimatkan wang anda?

Jom ke PICODI MALAYSIA!


Tags: , , , , ,

Category: ADVERTORIAL, SPONSORED POST

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. DE SOPHEA says:

    saya dah banyak kali guna, mmg usefull website ni..byk coupon

Leave a Reply

Your email address will not be published.