Menerusi laman Instagram peribadi Nelydia Senrose, dia ada berkongsi 4 gambar bersama kakaknya, Uqasha Senrose. Dalam gambar berkenaan, Nelydia dan Uqasha memakai baju gaun yang sama dengan warna juga sama. Jadi, ramai yang berpendapat, agak sukar untuk membezakan mereka berdua apabila mengenakan pakaian dan gaya rambut yang hampir sama.

Foto Nelydia dan Uqasha memakai gaun biru berkenaan telah menarik lebih 23 ribu like dari peminat mereka. Ramai yang memuji kecantikan mereka. Masakan tidak, Nelydia dan Uqasha masing-masing memiliki kecantikan semulajadi. Mungkin itulah kelebihan insan yang dilahirkan dengan dua bangsa berbeza iaitu kacukan Melayu-Siam.

Jom lihat 4 foto yang dikongsikan Nelydia dibawah:

Uqasha dan Nelydia 4 Uqasha dan Nelydia 1 Uqasha dan Nelydia 2 Uqasha dan Nelydia 3

Buat Qi Razali dan Pekin Ibrahim, anda boleh dikatakan lelaki paling bertuah berjaya memikat hati Nelydia dan Uqasha sedangkan mereka ini sering menjadi rebutan ramai jejaka di luar sana dan kalangan selebriti lelaki lain. Semoga hubungan kalian berkekalan sampai berumahtangga, beranak pinak hingga ke akhir hayat.

p/s: Buat cerita kembar pun boleh ni kan…?

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.