Kecoh! Kenapa pengasuh penggal kepala budak? Orang ramai di sebuah stesen metro di Moscow terkejut apabila seorang wanita tiba-tiba muncul sambil membawa kepala seorang kanak-kanak lelaki yang telah dipenggal.

Menurut Dailymail, polis kini menahan wanita tersebut dan mengenal pasti beliau sebagai Gyulchehra Bobokulova. Gyulchehra, 39 yang berasal dari Uzbezkistan bekerja sebagai penjaga kanak-kanak dan sebelum ini menjaga seorang kanak-kanak perempuan bernama Nastya M.

PENGASUH PENGGAL KEPALA BUDAK 1PENGASUH PENGGAL KEPALA BUDAK 2

Polis juga merujuk kepada forensik psikatrik disebabkan keadaan Gyulchehra ketika ditemui polis di stesen metro Oktyabrskoye Pole. Sementara itu, polis menemui mayat seorang kanak-kanak tanpa kepala di sebuah apartmen tidak jauh dari tempat kejadian.

PENGASUH PENGGAL KEPALA BUDAK 4

Dalam pada itu, ada sumber berita melaporkan wanita terbabit melaungkan takbir ketika menghampiri stesen metro Oktyabrskoye Pole, terletak di barat laut ibu kota ini serta mengancam meletupkan diri.

PENGASUH PENGGAL KEPALA BUDAK 6

Apapun sehingga kini pihak polis masih menyiasat motif kejadian.

*GRAPHIC CONTENT*
This handout picture obtained on February 29, 2016 on oleg_smotra’s Instagram account shows a woman, identified as 38-year-old Gyulchekhra Bobokulova, holding the severed head of a child near a metro station in northwest Moscow. Russian police on February 29 arrested a nanny for beheading a young girl in her care, investigators said, with local media reporting she was arrested while carrying the child’s severed head.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.