Abby Abadi akhirnya mendedahkan beliau sudah sah bergelar isteri kepada jejaka yang dikenali sebagai Farhan sejak 12 hari lalu. Ini menamatkan gosip liar mengenai Abby yang dilihat semakin berani memuat naik gambarnya di akaun Instagramnya bersama lelaki lain dan ianya menimbulkan tanda tanya banyak pihak.

abby abadi dan farhan bernikah

“Dipendekkan cerita, sebenarnya sudah 12 hari dia sah menjadi suami saya. Maaf sebab maklumkan lambat pada kalian. Allah kami dahulukan. InsyaAllah, majlisnya dalam bulan raya nanti. Lokasi belum pasti. Doakan, ini jodoh kerana kami saling tidak mengenali antara satu sama lain. Baru dua minggu kenal, Allah tunjukkan jalan ke sini. Syukur,” kongsi Abby di akaun Instagramnya.

abby abadi sah bernikah

Tahniah buat Abby Abadi dan Farhan. Semoga jogoh kalian dirahmati-Nya.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.