Selepas sepuluh permohonan cerai pelakon Adi Putra dan isterinya difailkan di Mahkamah Rendah Syariah pada 11 Mei 2012 lalu akhirnya pasangan berkenaan mengambil keputusan untuk menarik balik permohonan cerai mereka itu. Itu petanda baik dan semoga pasangan berkenaan boleh kembali bersama dengan sebaiknya.

Menurut laporan media semalam, Adi Putra atau nama sebenarnya Mohamed Hadi Putera Halim, 31, dan Zuhaidah Yusof, 37, yang datang bersama-sama ke mahkamah menyerahkan sendiri notis penarikan balik di kaunter mahkamah mengikut Subseksyen 95(1)) Akta Tatacara Mal Mahkamah Syariah (Wilayah-Wilayah Persekutuan) 1998. Pasangan itu hadir ke mahkamah seawal pukul 7.30 pagi untuk menghantar notis tersebut kerana mereka disyaratkan berbuat demikian sebelum kes itu disebut di hadapan Hakim Syarie Mohd. Suhaily Rosdi pada pukul 8.30 pagi.

p/s : alhamdulilah jika sudah selesai….


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.