Aidil Bakal Ceraikan Rita Rudaini Dan Makin Intim Dengan Jue Aziz? | Fuh, nampaknya pergolakan rumahtangga pemain bolasepak negara, Aidil Zafuan dan pelakon jelita, Rita Rudaini sudah sampai ketahap serius. Khabarnya Aidil akhirnya bakal menceraikan Rita dalam masa terdekat ini. Khabarnya surat permohonan untuk bercerai sudah dihantar Aidil kepada peguam Rita sehari dua lalu.

Menurut laporan akhbar Utusan hari ni, hubungan antara pemain bolak sepak kebangsaan, Aidil Zaquan dengan pelakon Jue Aziz dikatakan sudah semakin intim sekarang. Lebih mengukuhkan dakwaan, hubungan mereka khabarnya memasuki fasa memanggil dengan panggilan sayang-menyayang, begitu.

Kalau benarlah seperti yang didakwa, sesiapa pun bukan kisah sangat dan tak kisah pun mereka nak bercinta sakan. Cuma bukankah kesnya belum lagi selesai? Mana tanggungjawabnya pada isteri dan anak-anak yang ditinggalkan terkapai-kapai tanpa wang perbelaan yang wajar. Belum sah bercerai, sudah pasang kelasih baru yang juga satu industri tahu tentang hubungan terlarang mereka. Tak payah nak sorok sangatlah, sebab nanti kalau kantoi, lagi malu besar.

Bukanlah mahu menyebelahi pihak lagi satu, tapi ikut logik akal cara dan tindakan Aidil ni nampak sangat dia lelaki yang tidak pandai menyelesaikan masalah peribadi juga rumatangga dengan berhemah.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.