Berita terbaru yang baca di blog MazidulAkmal.Com adalah mengenai Akaun Maybank Bob Kuman Disekat. Ianya mungkin berlaku kerana terlalu banyak transaksi yang terjadi dalam akaun bank beliau. Jadi pihak bank terpaksa sekat akaun Bob Kuman untuk keselamatan. Baca cerita lanjut dibawah.

Mewakili Bob Kuman, saya mengucapkan terima kasih kepada semua pembaca blog ini dan rakan Facebook kerana sudi membantu insan dilanda musibah. Melalui pengalaman lalu, saya percaya, berikutan banyak transaksi berlaku, Maybank telah menyekat akaun Bob buat sementara waktu untuk tujuan keselamatan.

Saya telah menelefon Bob sebelum jam 12 tengah malam tadi dan dia akan menghubungi institusi kewangan terbabit awal pagi ini untuk memohon akaun terbabit diaktifkan kembali. Sebaik akaun itu aktif semula, saya akan memaklumkan kepada semua pembaca melalui blog ini.

MAKLUMAT MENGENAI AKAUN BANK BOB KUMAN ADA DISINI

p/s : jom sama-sama bantu Bob Kuman. biar sedikit asalkan kita ikhlas. anda boleh ke blog Mazidul jika mahu info terkini dan ammboi juga akan update disini sekiranya dapat makluman akaun Bob Kuman dan diaktikan. sama-sama membantu mereka yang memerlukan.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.