Amah Indonesia Lambung Bayi Dipenjara 20 Tahun | Syukur kepada Allah, kerana amah atau pembantu rumah yang sewel lagi bangang tahap gaban tu telah dikenakan hukuman yang setimpal (atau ada yang masih belum puas hati lagi?). Mahkamah telah menjatuhkan hukuman penjara kepada pesalah sebentar tadi.

Menerusi laporan BH Online, seorang pembantu rumah warga Indonesia dipenjara 20 tahun oleh Mahkamah Sesyen di sini selepas mengaku bersalah terhadap dua pertuduhan menghempas dan menganiaya bayi berusia empat bulan, Jumaat lalu. Untuk tuduhan pertama, dia dipenjara dijatuhkan hukuman penjara 15 tahun manakala tuduhan kedua selama 5 tahun. Bagaimanapun, hukuman berkenaan berjalan serentak.

gambar amah indonesia lambung bayi

(Gambar Atas) Inilah gambar amah Indonesia yang dihukum penjara 20 tahun…

hareez bayi mangsa lambung amah indonesia

Bayi mangsa dera (Hafeez) dan ibunya…

p/s : kalau boleh, sebelum penjara tu kasi lambung dia macam dia buat kat baby tu dulu… baru dia tahu azabnya…

Nak tengok video kejam amah tu klik link dibawah.

(VIDEO) PEMBANTU RUMAH (AMAH) INDONESIA LAMBUNG BAYI DIREMAN


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.