Apendix Just a Drama Made by The Private Hospital. Damn! – Nabila Huda | Sebuah hospital swasta sebelum ini mengesahkan Nabila Huda menghidap appendiks, setelah Nabila mengalami sakit perut berteruskan selama beberapa hari. Nabila memberitahu yang dia berasa agak terkejut apabila dimaklumkan tentang penyakitnya itu. Ini kerana sebelum ini dia tidak pernah mengalami masalah sakit perut yang serius.

Bagaimanapun Nabila Huda berjumpa dengan doktor di Pusat Perubatan Universiti Malaya untuk dapatkan pandangan kedua berhubung perkara itu, dan dia disahkan tidak mempunyai appendiks seperti yang dimaklumkan. Oh, nasib baik Nabila bertindak bijak. Jika tidak pasti dia sudah menjalani pembedahan di sebuah pusat perubatan swasta.

nabila huda

Menerusi Twitter, Nabila turut melafazkan rasa syukur kerana tidak mengalami masalah kesihatan yang serius.

“Thank god nothing happen to me..Apendix just a drama made by the private hospital.Damn!,” entri yang dibuat Nabila di laman Twitter miliknya.

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.