Apa nak jadi dengan dunia hari ini. Terkejut juga baca laporan mengenai tindakan kejam seorang bapa yang menjerut hingga mati tiga anak perempuannya kerana ‘tidak mahu membazirkan wang untuk pendidikan mereka.’

Bapa bunuh tiga anak takut kebulur – Irshad Ahmed membunuh ketiga-tiga anaknya, kembar Chashman dan Aman yang berusia tujuh tahun serta adik mereka, Fiza, 5, Ahad lalu. selepas menyuruh isterinya Shabana Naz menghadiri majlis perkahwinan saudara mereka bersama satu-satunya anak lelaki mereka.

Shabana bagaimanapun, membawa anak perempuan bongsu mereka yang berusia dua tahun. Apabila pulang ke rumahnya di bandar Chak Jumra, 135 kilometer ke barat daya Lahore, dia menemui mayat ketiga-tiga anak perempuannya terlantar di atas katil.

BAPA BUNUH TIGA ANAK TAKUT KEBULUR

Ketika disoal siasat polis, wanita itu berkata suaminya sering merungut dengan berkata, anak perempuan mereka akan menyebabkan keluarganya mati kebulur.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.