BR1M 3.0 Dan BR1M 4.0 – Pemberian Bantuan Rakyat 1Malaysia Akan Diteruskan | Memang tidak dapat dinafikan bahawa pemberian bantuan RM500 iaitu Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) telah sedikit sebanyak membantu meringankan beban kewangan penerimanya. Oleh itu, adakah pembayaran Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) ini akan diteruskan lagi?

Semalam, YAB Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak telah mengumumkan akan meneruskan pemberian Bantuan Rakyat 1Malaysia – BR1M3.0 dan BR1M4.0 kepada kumpulan sasar terdiri daripada golongan berpendapatan rendah dan sederhana.

br1m 3.0 dan 4.0

Bagaimanapun, pelaksanaan  Bantuan Rakyat 1Malaysia 3.0 dan Bantuan Rakyat 1Malaysia 4.0 hanya akan dapat diteruskan sekiranya Barisan Nasional (BN) berjaya membentuk kerajaan pada pilihan raya umum akan datang.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.