Saya selalu merungut sakit pada bahagian leher dan juga bahu. Kalau dah selalu sakit, sudah tentu akan menyebabkan saya letih dan hilang fokus. Kesakitan itu menyebabkan saya berasa tidak selesa untuk buat kerja.

Walaupun saya kerja pejabat, namun ia memerlukan konsentrasi untuk menyelesaikan beberapa tugasan yang rumit. Namun dek kerana kesakitan berkenaan, tumpuan saya terjejas. Prestasi kerja saya juga mungkin akan merosot sekiranya perkara itu berlarutan.

cara-mudah-melegakan-kesakitan-pada-bahagian-leher-dan-bahu-cover

Pelbagai cara dan kaedah perubatan saya sudah cuba amalkan. Namun ia masih berlanjutkan. Sehinggalah saya terpanggil untuk mencuba “Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch For Neck & Shoulder Pain”.

cara-mudah-melegakan-kesakitan-pada-bahagian-leher-dan-bahu-4product image shown is a sample product

Pada awalnya, saya hanya mahu mencuba dan tidak menaruh keyakinan langsung padanya. Namun setelah beberapa kali menggunakannya, ia telah melegakan kesakitan di bahagian leher dan bahu saya. Cara penggunaannya juga mudah. Buka dan tampal sahaja di kawasan yang sakit samada di bahu ataupun leher.

cara-mudah-melegakan-kesakitan-pada-bahagian-leher-dan-bahu-10product image shown is a sample product

Lagi menarik, ia bukan sahaja untuk kelegaan sementara tetapi juga rasa seperti kesakitan itu semakin berkurangan dan saya juga berasa lebih cergas dari biasa. Bertambah menarik, saiznya yang senang dibawa ke mana-mana. Seperti saya, patch haba ini mudah diletakkan dalam beg saya mahupun beg tangan isteri saya. Jadi, tidak perlu bimbang lagi kalau ada masalah sakit bahu, leher dan sebagainya.

cara-mudah-melegakan-kesakitan-pada-bahagian-leher-dan-bahu-6product image shown is a sample product

Anda sudah tentu pernah mengalami sakit bahu dan leher. Jika ada, sudah tentu anda berminat untuk mencuba kan? Tak cuba maka tak tahu. Sama seperti yang saya pernah alami.

cara-mudah-melegakan-kesakitan-pada-bahagian-leher-dan-bahu-5product image shown is a sample product

Sebelum itu, ini ada sedikit info. Sebenarnya Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch ada dua jenis. Satu untuk kegunaan sakit leher dan bahu manakala satu lagi untuk kegunaan wanita bagi melegakan kesakitan ketika haid.

1) “Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch For Neck & Shoulder Pain”

Ia membantu melegakan sakit leher dan bahu. Sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur mahupun jantina. Cara penggunaannya cukup mudah. Buka dan tampal pada bahagian bahu atau leher yang sakit tu.

Saiz patch haba ini hanyalah 13cm x 9.5cm. Selain meningkatkan peredaran darah, mengurangkan gejala leher dan bahu ia turut membantu dalam mendapatkan kembali daripada keletihan.

Dalam pada itu, ia tiada wangian atau ubatan bahan dirumuskan. Oleh itu, ia tidak berbau dan mudah diletakkan ke dalam poket dan beg serta boleh digunakan di mana-mana dan bila-bila masa sahaja.

2) “Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch For Menstrual Pain”

Yang ini pula untuk kegunaan wanita. Ia mampu melegakan sakit ketika datang bulan (haid), mengurangkan gejala senggugut atau apa sahaja yang sama maksud dengannya. Lepas ni, tak perlu bersusah payah tuam dengan batu lesung panas atau makan ubat. Buka pek, ambil sekeping dan tampal pada bahagian perut.

Saiznya lebih kurang sama dengan yang di atas, 14cm x 7 cm. Senanglah untuk kaum wanita muatkan ke dalam beg tangan dan ia sedia untuk digunakan bila-bila masa diperlukan.

Ia juga tidak berbau supaya ia boleh digunakan dalam mana-mana majlis. Oleh itu, tak perlulah nak segan menggunakannya mahupun ketika waktu pejabat.

cara-mudah-melegakan-kesakitan-pada-bahagian-leher-dan-bahu-3product image shown is a sample product

Kedua-dua produk ini adalah lebih kurang sama cuma fungsi sahaja yang berlainan (apapun jangan salah beli yer sebab bentuknya berlainan). Ia merupakan patch haba yang mampu bertahan selama 8 jam dan memberi kelegaan dalam tempoh tersebut.

cara-mudah-melegakan-kesakitan-pada-bahagian-leher-dan-bahu-9product image shown is a sample product

Jangan risau, walaupun ianya panas namun mempunyai suhu stabil dan selamat iaitu 40°C dan mampu melancarkan peredaran darah, menggalakkan penyembuhan serta seterusnya melegakan ketidakselesaan. Kandungannya terdiri daripada iron powder, air, activated carbon, vermiculite, garam dan super absorbent polymer.

Sebagai makluman, produk ini dijual pada harga RM11.50 (untuk 2 keping dalam satu kotak) di farmasi terdekat seperti Watsons, Aeon Wellness, Guardian, Caring, dan lain-lain. Untuk maklumat lanjut mengenai kedua-dua produk ini anda boleh berkunjung ke laman web KOBAYASHI MALAYSIA.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

AMELTZ YOKO YOKO GIVEAWAY!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Pembaca bertuah akan dipilih untuk memenangi satu pek “Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Neck and Shoulder Pain”. Sesiapa pun boleh sertai tidak kira lelaki mahupun wanita tetapi dengan syarat anda mestilah menjawab soalan yang disediakan dalam ruang komen. Jangan jawab pada ruang komen Facebook yer!

cara-mudah-melegakan-kesakitan-pada-bahagian-leher-dan-bahu-1product image shown is a sample product

  1. What is the safe temperature of AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain and how long does it last?
  2. How does AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain?
  3. Share with us, why do you want to try AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Neck and Shoulder Pain?

Sekiranya anda ingin memenangi “Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch For Menstrual Pain” pula, anda mestilah menjawab 3 soalan dibawah juga menerusi ruangan komen blog. Jangan jawab pada ruang komen Facebook yer!

cara-mudah-melegakan-kesakitan-pada-bahagian-leher-dan-bahu-2product image shown is a sample product

  1. What is the safe temperature of AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Menstrual Pain and how long does it last?
  2. How does AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch help for Menstrual Pain?
  3. Share with us, why do you want to try AMMELTZ YOKO YOKO Heat Patch for Menstrual Pain?

Anda boleh jawab dalam Bahasa Malaysia. Juri terdiri daripada pihak Kobayashi Malaysia dan juga admin Ammboi.Com dan senarai pemenang akan dipaparkan dalam Facebook Ammboi Media. Dalam pada itu, jangan lupa sertakan email anda untuk memudahkan urusan hadiah. Terima kasih. [NUFFNANG SPONSORED POST]


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.