Data 8GB percuma setiap bulan dengan Hotlink FAST! Wow! Ini sudah tentu tawaran pakej prepaid paling terbaik setakat ini. Kalau sebelum ini Celcom memperkenalkan Xpax Magic Sim Reload, kini Hotlink pula menaiktaraf pelan prepaidnya Hotlink FAST!

Untuk makluman anda, pelan Hotlink FAST! baharu ini menawarkan data percuma 8gb setiap bulan. Data berkenaan akan diberikan masing-masing 2GB setiap hujung minggu dimana 1GB pada hari Sabtu dan 1GB lagi untuk hari Ahad.

DATA 8GB PERCUMA SETIAP BULAN DENGAN HOTLINK FAST

Untuk pelan internet lain Hotlink FAST juga menawarkan pelan-pelan internet lain yang juga sudah dikemaskini dengan tawaran terkini. Antaranya anda boleh melanggan data harian 1GB dengan hanya RM3.

Data 8GB percuma setiap bulan dengan Hotlink FAST!
Untuk minggu depan dan minggu-minggu yang seterusnya, nikmati 2GB Internet 4G secara PERCUMA selama-lamanya.
(sah untuk rangkaian 4G Maxis/ Hotlink dengan 1GB pada Sabtu dan 1GB pada Ahad

Selain daripada itu terdapat juga pakej lain seperti data mingguan RM10 (600MB) dan RM7 (200MB); pelan internet bulanan RM48 (5GB), RM38 (3GB) dan RM30 (2GB).

Sekiranya kehabisan kuota, anda boleh membeli kuota tambahan dengan harga RM3 (150MB), RM8 (500MB) dan RM12 (1GB). Tempoh sah berdasarkan kuota tambahan ini bergantung pada pas mingguan/ bulanan.

Semua pass internet mingguan/Bulanan akan diperbahurui secara aurtomatic pada akhir tempoh.

Dalam pada itu, dengan Hotlink FAST anda juga boleh menikmati kadar rata untuk SMS dan panggilan ke semua rangkaian dengan hanya 12 sen/SMS dan 12 sen/30saat.

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej, tawaran menarik dan cara melanggan Hotlink FAST anda boleh rujuk disini: Hotlink FAST! Free Weekends For Life!


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.