Nazmi Faiz Mungkin Akan Membuat Debut Pertama Buat SC Beira Mar Hujung Bulan Ini | Pemain muda sensasi negara, Nazmi Faiz Mansor yang kini bersama kelab Portugal, SC Beira-Mar mungkin bakal membuat penampilan pertama bersama kelab berkenaan dalam aksi persahabatan menentang Porto, hujung bulan ini.

Menerusi laporan media tempatan di sana, Pengurus Beira-Mar, Ulisses Morais tidak menolak kemungkinan menurunkan Nazmi agar pemain muda itu cepat menyesuaikan dirinya dengan pasukan. Sementara itu, ejen Marco Guimaraes berkata, Nazmi semakin menunjukkan perkembangan positif sepanjang seminggu sesi latihan bersama Beira-Mar. Beira-Mar dijadualkan menentang Academica Coimbra pada aksi pembukaan Liga Primeira Portugal, 19 Ogos 2012 depan.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.