Kecoh hari ini dengan kontroversi Sharnaaz Ahmad serang Nisdawati dan suaminya, Fauzi Nawawi. Masih menjadi tanda-tanya banyak pihak kenapa Sharnaaz bertindak begitu. Yang Fauzi pula diugut dengan SMS gara-gara cuba bertanya punca Sharnaaz menyerang isterinya, apatah lagi kini Nisdawati sedang hamil, itulah yang dirisaukannya.

Fauzi dan Nisdawati sudah memberikan kenyataan mereka. Namun Sharnaaz  pula enggan mengulas lanjut mengenai dakwaan berkenaan.

Berikut adalah komen Sharnaaz yang dipetik daripada Harian Metro:

sharnaaz ahmad serang nisdawati

“Saya tidak perlu menjelaskan punca kejadian itu. Benda ini kecil sahaja, tetapi dibesarkan mereka. Saya rasa tidak perlu dibawa kepada media. Biarlah mereka memburukkan saya, tetapi saya mengambil pendekatan tidak mahu menjelaskan lebih lanjut mengenai hal tersebut. Pengalaman lalu mengajar saya. Setahu saya, saya tidak bersalah dan tidak akan melutut (memohon maaf),” katanya.

Sharnaaz mendakwa semua yang terbabit dalam penggambaran berkenaan seperti pelakon, kru dan pengarah mengetahui sikap pasangan suami isteri tersebut.

p/s: Apa yang kru dan lain-lain tahu…? Tetap menjadi tanda tanya… jeng jeng jeng…

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.