Eira Syazira Tertekan Sebab Suami, Azad Jazmin? | Baru-baru ini ada laporan mengatakan Azad Jazmin telah didakwa membelasah orang. Namun Azad menafikan perkara berkenaan dan menjelaskan sebenarnya dia yang diserang terlebih dahulu. Dia hanya mempertahankan diri sahaja. Dek kerana serangan itu, Azad kena lima jahit di kepala.

eira syazira dan azad jazmin

Mengikut beberapa laporan pula, Azad sememangnya jadi sasaran di Penang. Jadi, tidak hairanlah kalau isterinya Eira Syazira yang sarat mengandung tertekan dengan suaminya itu. Kesian jugak kan, tengah sarat mengandung asyik fikirkan masalah suami pula. Diharapkan perkara ini dapat diselesaikan dengan sebaiknya dan semoga kesihatan Eira dan baby dalam kandungan itu ok. Semoga selamat segalanya.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.