Elfira Loy Belum Ada Kekasih? Namun Akui Kawan Baik Dengan Zoey, Dafi Dan Hairul Azrin | Nak percaya susah, tak percaya pun susah. Lagipun kenyataan ini dikeluarkan dari mulut Elfira Loy sendiri. Jelas Elfira dalam satu laporan berita hiburan, dia belum ada kekasih.

Kata Elfira lagi, dia tidak pernah bercinta sejak umur 12 tahun lagi kerana sibuk bersekolah. Namun Elfira akui kini antara kawan lelaki yang rapat dengannya adalah Zoey, Dafi dan Hairul Azrin.

elfira loy nafi bercinta dengan zoey dafi dan hairul azrin

“El tak pernah bercinta. Sejak umur 12 tahun sibuk sekolah dan berlakon hinggalah sekarang. Emak selalu temankan El. Masa lapang bersama keluarga. Lelaki yang menjadi kawan baik El ialah Zoey, Dafi dan Hairul Azrin.” Kata Elfira dipetik dari laporan BH Online – Hiburan.

p/s: Umur 1 – 11 tahun tu pernah bercinta ke?

Penulis: ammboi

Avatar

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.