Terkedu juga kami di ammboi.com apabila membaca laporan ini. Empat orang kanak-kanak, berusia antara 2 hingga 7 tahun telah dijumpai berlegar tanpa arah tujuan di Sibu Jaya semalam oleh pihak polis.

Empat beradik berumur 2-7 tahun ditinggalkan bersama rm70 untuk meneruskan hidup – Menurut laporan polis, mereka dijumpai bersama dengan wang tunai RM70, dua pasang payung serta be dan mengikut laporan tersebut juga, kanak-kanak tersebut dipercayai berketurunan Iban.

empat beradik berumur 2-7 tahun ditinggalkan bersama rm70 untuk meneruskan hidup

Polis dikatakan sudah cuba mengesan lokasi ibu bapa mereka tetapi tidak berjaya dan telah menyerahkan kes tersebut kepada jabatan kebajikan untuk diselesaikan. Berikut adalah senarai nama empat orang kanak-kanak tersebut, yang juga adik beradik:

  1. Menai (7 tahun)
  2. Iyen (7 tahun)
  3. Echa (4 tahun)
  4. Olivia (2 tahun)

Menurut laporan polis itu juga, ada tertulis bahawa kanak-kanak tersebut telah dihalau dari rumah ibu mereka.

empat beradik ditinggalkan bersama rm70 untuk meneruskan hidup empat beradik berumur 2-7 tahun ditinggalkan bersama rm70 untuk meneruskan hidup di sibu

Sumber: Bintulu.org via Siakapkeli.com.my


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.