Fizo Sahkan Sudah Putus Cinta? | Fizo Omar sebelum ini memberitahu dia sedang berkawan dengan seorang gadis bakal bergelar doktor. Difahamkan gadis itu sedang melanjutkan pelajaran di luar negara. Bagaimanapun, khabarnya menerusi satu laporan portal hiburan, Fizo memberitahu hubungan cintanya bersama seorang gadis itu telah lama berakhir sejak beberapa bulan lalu.

“Oh, itu kisah lama. Saya pun sudah tiada cerita untuk diceritakan. Hubungan kami berdua sudah berakhir berbulan lamanya. Lagi pun saya dengan dia tidak pernah letakkan apa apa status pada hubungan kami dan sebelum ini pun saya ada kata, jika berjodoh adalah”, katanya.

Fizo-Omar

Kesibukan kerja sentiasa menjadi alasan bagi pelakon kacak, Fizo Omar tidak menjalinkan hubungan cinta dengan sesiapa buat masa ini.


Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.